February 20, 2011

15 Feb & 17 Feb 2011 ❤

Selasa lepas (15/2/2011) adalah hari Maulidur Rasul. disebabkan hanya sehari cuti memang tidak dapat bercuti dan pulang ke rumah. sebab bosan duduk di kolej terus plan mengejut nak keluar dengan menaiki bas pergi merayau ke area berdekatan. tak sangka aku berjaya bagitahu nak naik bas kepada mereka.

dari uitm ke Alor gajah dari Alor gajah ke Melaka Central(mc). kahkah, malas nak pergi lebih jauh. perjalanan nak naik bas akan lebih complicated. pftt

maka hanya singgah ke Jusco baru dan Tesco :D plan nak beli jubah tergendala sebab rasa rasanya macam........ tak tahu berbaloi ke tak beli di First Lady. kami tiba di MC nak dekat pukul 12 petang. mungkin gara-gara salah seorang rakan yang bangun lambat. LOL. pergi hanya bertiga.




menu untuk BRUNCH(breakfast+lunch).



sudah habis bershopping terus singgah ke Pizza Hut. seronok kerana seat semua best dan pekerja yang friendly. mungkin over friendly juga -.-''
Thanks Ameerul yang sudi belanja kami semua :)



dan baru dapat tahu ada mesin yang khas untuk meng-caj handphone. rasa macam agak jakun sebab di Seremban tak pernah ada kot? LOL. dekat KL pun tak pernah ternampak lagi -.-''


sedang menggunakan.

kami bertolak balik selepas Isyak. nasib baik sempat catch up bas terakhir di MC yang sudi terus hantar balik ke Uitm dengan tambahan harga extra RM1.50. di bas la bermula sesi dimalukan. kenapa hidup aku asyik dimalukan. cisdale lagi.


Brand outlet yang menjual kemeja buy 1 free 1

PhotobucketPhotobucket
On Thursday, 17th February 2011, bermula sesi memakai kemeja baru. macam apa je. HAHA, semua complain kenape besar kenapa besar kenapa besar kenape besar kenapa besar??!!''

tiada jawapan yang bernas. I always ending up buying size L. tak nak perasan pakai saiz S dan M.sebab aku tahu aku gemuk :P

hari tu ada Test 1 untuk subjek Business. hameeeeek. tak dapat jawab. HAHAHAHAHAHAAH. semua gembira dapat jawab, sampai dekat aku baru perasan ada missing item. terlupa apa aku baca. hameeek hameek. semua tak ambil port pun tapi semua excited mereka jawab betul. cisdale sungguh -.-

after makan makan terus jadi sewel. memang macam orang gila kata mereka.






besar kan besar kan? tapi I like :)




bila rasa diri hodoh, akan buat macam ni. okay, orang cakap aku tak sabar nak kahwin.






kawan baik sejak Sem 1.

Nor Rabeah, Ain Nadhirah dan A.Naadhirah.




semua marah kami buat bising. -.-''
 geng kami memang sebegini. maklumlah.


sayang anda semua :)

0 comments :