February 02, 2011

Finally Meet up :) ❤

I haven't seen my bestest friends like for a month now. finally we met :D macam ape je bila jumpa dalam kereta. rasa janggal nak cakap hey rasa malu nak senyum. boleh lempang diri sendiri sekarang. LOL.

pada mulanya macam malas malas sahaja nak keluar memandangkan bangun lambat, sarapan belum, mandi belum dan rabbit pun tak makan. akhirnya diri sendiri yang offer kepada kembar "aku nak join pergi mcd!!!". excited sungguh nak join :) i took a long shower i guess, sampai pakai tudung sarung akhirnya.

destinasi pertama, Mcdonald Senawang.

dekat Mcd, semua busy dengan smartphone masing-masing. untunglah kan semua ada Blackberry dan Iphone. seriously saya agak blurrie di situ fikir nak buat apa bila tengok semua busy dengan foursquare.

apa itu Foursquare??






this is foursquare! :D





this is Epy. bagi credits : Epy Awesome ;)





2 gadis comel, Zahidah Zahari dan Syerah Zahari :)

dua-dua bakal fly pulang kembali ke Sydney malam ini. agak sadis coz i only meet them once this year. tak sempat langsung nak join mereka layan movie Khurafat. i was the only one yang tak pernah tengok Khurafat. sedih juga tu. terlebih tragis T_T





sebab saya tiada smartphone, saya guna smartphone orang lain >:)

lalu bermulalah operasi saya meng-hack akaun facebook orang lain >:)3



sedang khusyuk cuba habiskan prosperity burger, baru perasan dengan kehadiran seseorang di sebelah Syerah. agak terkesima sebab tidak kenal siapa yang berbaju oren dan bold. lepas 5 saat baru kenal siapa :)

its Munir Zahari! :)

muncul dengan kepala yang sudah dibotakkan dengan baju oren reminds me of SAMI. haha. tahukah anda apa itu Sami? bak kata munir, Sami itu awesome ;)

yes, i was the last one AGAIN yang finally dapat jumpa mereka adik beradik sebelum mereka berangkat pulang ke Sydney. sedih kejap lagi sekali~




selepas ucap BYE BYE kepada adik beradik awesome tersebut baru berangkat ke drive-thru Mcd. dapatlah Sundae Chocolate free dari Izzyan :)




i look damn pale.


dah hantar Epy pulang baru berangkat ke tempat lain :)










semua kedai di Jusco tutup pada pukul 6 petang. tak sangka sungguh Jusco akan tutup -.-'' nasib baik sempat shopping ala kadar di sana.

AND

finally i start joining FourSquare. pada mulanya kecoh cakap tak nak join sebab takut nanti orang stalk apa ke bagai. kadang-kadang aku bajet macam diva. LOL. so it was fun though.


Oh yeah, lepasni sentiasa nak check in. Mengada.

0 comments :