February 16, 2011

Macaron ❤

yes, ianya sangat menyedapkan dan mengiurkan. i've been cravings for this like forever T_T there's a guy who did bought this for me last year. tapi sayangnya, malasnya nak pergi KL semata-mata untuk macaron T_T takut nak naik bas atau KTM sebenarnya. sudahlah tiada kawan nak teman.....




macaron comel bukan?






pagi tadi semangat nak pergi kelas Account. lebih accurate, semangat nak berebut tempat duduk. sebab tu don't mind datang setengah jam awal. LOL. pathetic kan. tahu tuuu 

saat tengah berebut, tiba-tiba nama diseru. "NAD, NAD!". macam agak kekeliruan sebab minda hanya berkata "nak meja nak meja" :O

baru tahu ada senior yang dengan tersenyum bangga memegang satu package kotak putih. mungkin sebab minda masih di meja sampai lupa apa maksud kotak tersebut? lalu saya dengan galak merampas tanpa rasa segan silu dan semangat nak tengok isinya. sorry ea kak? ^^,


GILA BANYAK MACARON. lebih kurang seperti ini kotak. dalam kotak tu penuh dengan pelbagai jenis macaron. boleh tak masa tu muka saya dah macam $_$ O_O! dan macam budak umur 5 tahun dapat hadiah barbie doll. serius jakun. tiba-tiba rasa malu -.- pftt



sebab kak Syahirah Jalaludin sangat baik hati, saya berjaya juga mendapatkan macaron bewarna turqoise :') terima kasih banyak banyak kak Syahirah. tak tahu nak panggil Syahirah sahaja atau akak -.-'' kita beza 3 bulan ;p

ini memang kali pertama dapat merasa macaron for real. perisa mint. insyAllah one day saya akan beli sendiri. kalau termampu...






:') alhamdulillah. permintaan ditunaikan.
memang kejutan yang sangat mengejutkan.


Love suprise :)

1 comments :

super eja said...

eh cmne rase die ? best ke ?