February 26, 2011

Pasport ❤

Few days ago terima notification tanda ada orang tagged gambar di facebook. it was my sister. agak terkejut bila tengok sendiri gambar zaman tiada gigi, rambut pendek lepastu pipi tembam dengan mata yang tak geti geti nak kecik. kahkah



Apa dan Ama. bukan Papa dan Mama.
say it like this : Amaaaaaa, Apaaaaa (*like indian)




Abang Abang,




abang, kakak dan kakak. 





adik bongsu mereka tunggu kejap...










...



okay muka budak tak tahu malu senyum tapi tiada gigi depan. cis.





ini pasport zaman pakai pampers. sedih kan duduk dekat UK tak sampai setahun. dulu pasang impian nak belajar sana sebab possible boleh dapat biasiswa bagai sebab kira macam warganegara dekat sana yadaa yadaaa tapi tengok????? HAHA, tetap berada di tanah tumpahnya darahku. I love You Malaysia!!





mungkin zaman baru nak tumbuh gigi dah excited tengok flash camera sampai terbeliak mata. mungkin?





Bila dah tua bangka nak buat rupa zaman baby, hodoh rupanya. HAHAHAHA



sebab aku sedar aku tak cantik macam kalian, gambar kena kasi kecil sedikit. LOL