March 27, 2011

22032011 3rd Day in Hospital :) ❤

thanks to my friends yang datang all the way from UiTM Lendu to Seremban just to visit me :') eh terharuuu. sanggup sewa 2 buah kereta nak datang.






kawan sejak semester 1, Rabeah :D






semua nak cuba gantung tangan sendiri. jangan diminta benda yang tiada ya rakan rakan :)

paling best, ada yang sanggup gilir-gilir nak suapkan saya makan :P susah nak makan guna satu tangan especially bila baru lepas operation -.-

2hours after that semua menghilang nak pergi ke Jusco except for someone :)


mereka balik dengan birthday cake :') thanks to him yang belanja the whole cake for me. awal sehari is acceptable but this year saya tak tiup lilin langsung. sebab tu sedih :'(

no birthday candles and birthday card T_T







potong kek :)









thanks to the mastermind that make my day :D

semua ponteng kelas. 






thanks sara for this :D






ending up giving this to the nurses sebab tak ada sesiapa nak habiskan :'(



terima kasih semua :)

1 comments :

Ieda Zakaria said...

we got the same birthday cake from classmates! hehe. ieda pun dapat cake ni hari tuh. terharu kan ? :')