March 12, 2011

Beads ❤

Last week on 6th March 2011 I bought this awesome set of beads from Daiso. Tahu kan Daiso tu kedai apa? tak tahu nak beri explaination tapi memang kedai tu provide macam macam barangan comel from Japan. semua harga RM5 tak silap.


I bought 2 set :D



1 day after that I was busy trying to make a keychain using this beads. semangat juga nak buat gelang/bracelet. tapi kan, sebab tidak ada langsung pengalaman, turn out gelang tu terlampau kecil for my wrist :P 




akhirnya saya jadikan ia sebagai keychain la kot? apekah nama yang sesuai untuk benda yang digantung di handphone? :P this is my 1st attempt. ada yang puji lawa dan ada yang hanya straight face dan kata lawa. you get what i mean?




kemudian saya cuba lagi satu for someone. even memang warna dah macam keperempuanan pun saya tetap cuba design dengan warna-warna baby blue.




wa-laaaa! dah boleh gantung di handphone.

eh siapa nak tahu kalau aku sayang seseorang aku suka bagi something buatan sendiri? HAHA
sekarang berhenti panggil aku ''BUDAK BAHAGIA".




tapi tali untuk digantung tak berapa sesuai kan? but still pemberian diterima.

pemberian kena terima wether you like it or not. HAHA

0 comments :