March 05, 2011

Domino's Pizza ❤

Last week I was busy joining the campaign around campus with my classmates and have sore throat until now. lucky lucky us for screaming and shouting our hearts out for ''d' Alex. haha. campaigning start after the sukol yada yada. sukol tu sukan fakulti :) and it happens on Monday, 22nd Feb.



PhotobucketPhotobucket


on 24th Feb, Thursday, again rajin datang court untuk bagi sokongan mereka yang main netball. i was asked to join the team but i keep on refusing since tracksuit pernah koyak last sem sebab semangat sangat main netball. sudah, sudah. tak nak bersukan. paksalah aku joging seluruh kampus, haram kejadah nak lari.

sebab itu masa ujian kecergasan baru lari sedikit dah tercungap dan muka merah macam epal. dipendekkan cerita on the night 24th, my dearest friend tiba-tiba ho-la us dan cakap his friend ada tersewa kereta sampai malam maka entah apa punya idea ajak keluar berjalan ke Alor Gajah.

wei, Alor Gajah mati la malam-malam. sumpah takde apa-apa. haha



so we ending up menangkap gambar.



PhotobucketPhotobucket


As for Monday, 28 Feb. nothing much happen I guess :P ehem. just having a great dinner with someone and got scolded by someone. Tuesday, 1st March is the day when everything started. tiba-tiba one of my friends terjatuh tangga and was admitted to the hospital. again something miracle happen on that day to me. HAHA. boleh tak macam lama gila tak hupdate blog :( 

i need to write everything that happen in my life. not for everyone to read. just someday, who knows when i have my own children, i might cry reading all these entries. really. and might laugh for my foolishness.


PhotobucketPhotobucket


As for Wednesday, 2nd March 2011, I have this great and sweetest day ever :D HAHA. im not sure how and why, kokorikulum saya hanya berlangsung selama 10 minit. lepastu boleh balik. super awesome. tak perlu balik macam orang lain yang habis koko pukul 7 malam :P

together we bought this cute 'pau' from the nearest store. lepastu duduk tepi tasik makan sama-sama. memang seronok dan santai. kahkah. macam gaya in love ''dowh''. eh tak tak.




PhotobucketPhotobucket

By Thursday, 3rd March 2011, I spend most of my time with someone from morning till night. sebab assignment banyak dan test banyak, sempat singgah library pada malam hari dengan laptop. tiba-tiba dapat panggilan dari rakan. baru tahu ada jamuan makan kelas di tepi tasik. cool okay

ditangkap semasa turun tangga library. ramai sangat dah. boleh tak semua tak makan sebab tunggu aku dan dia. HAHAHA. sampai dekat mereka semua, memang bijak sangatlah semua tepuk tangan macam aku ni artis -.-'' siap menyanyi lagu orang kahwin lagi tidak tertahan.




ini FIRST TIME makan Domino's Pizza. I got the best biggest slice. thanks to others yang terpaksa mengalah dengan nafsu makan aku yang memang besar. thanks Alex for this treat and special thanks to all yang dari aku start makan sampai habis makan 'dok' sakat aku -.-''




bacaan doa.



Amin.




the rest of the class.





muka excited nak makan dah. 





sebab malam, limited pictures. tepi tasik tak sepatutnya tangkap gambar. dilarang sepatutnya.






aku dah gemuk. 



sudah hampir sebulan tak balik rumah. dah tak dapat kira bila last time balik rumah. more than 1 month i guess. i miss my mom and my dad and my sisters and my brother and my rabbits and my bed and my mashimaro and comfy pillow and............................... i just miss home. seriously.

0 comments :