March 12, 2011

My day with S ❤


Last week on 6th March 2011 I bought this cute shoes too :P

kasut ini dibeli atas dasar paksaan :D nasib baik kawan-kawan persuade beli. kalau tak memang takkan wujud la dalam koleksi kasut. saya memang ada sikap "tak suka beli kasut". because I wear size 9. perhaps size 40 doesnt fit well. mungkin kaki saya sudah expand kepada size 10. seriously. Im not kidding. I get used to it to wear same kind of shoes.

for example, kasut kuning saya yang dikatakan kasut crocs. haha

semua gelak kan bila saya pakai kasut ini dengan baju warna merah, biru, hijau, dan apa colour sekalipun. tapi sekarang bukankah trend kasut contra?

baru semua terdiam. baru sekarang saya nampak ada yang berani pakai kasut merah menyala, kasut turqoise, kasut pink garang dan kasut green apple. baru sekarang semua hormat kasut kuning saya. HAHA



pada 10March 2011, Thursday, barulah saya berani pakai this new shoes. baru berani pakai sehari suntuk. haha, ketat mak ai. almaklum kasut baru, memang memakan diri. cis. 

*gambar di hadapan atm. :P




gambar di kelas MGT.




gambar selepas kelas MGT. 

kasut pink striking tu berharga RM300++ dan kasut pink peach comel tu juga RM300++ something. sumpah lawa. almaklumlah kiri kasut Nike dan kanan kasut Momoe. memang harga macam O_O!






di surau pun ada paparazzi okay -.-



selepas pergi membeli "belah" di pasar. 




okay, ada test banyak minggu depan!




dan gambar sebelum common Test 1 Bel 260.



jangan fikir bukan-bukan. sebenarnya saya dah tidak gemar tangkap gambar muka sendiri. suka snap picture orang, gambar badan sendiri and any part of my body for example my feet. mungkin saya ada masalah?

happy weekends semua. saya nak balik rumah.


p/s : S is Shoes

0 comments :