March 02, 2011

Random Update for the end of February ❤


its been a really really busy week for me when it comes to the end of February. only 7 weeks left before facing the real Final Examination. oh hell noo -.- I'm not fully prepared and I'm scared to even think about getting a grade C for any subject or even more worse Failed. dapat B pun dah macam :(( tapi memang patut salahkan diri sendiri. kahkah








Last week on Tuesday(22/2/2011) finally I got this cute bag. thanks to that special someone yang sudi sangatlah kan belanja beg yang boleh lipat macam lepat ni memandangkan the other one yang beli dengan harga RM2 dah koyak. cis. tapi beg ni agak mahal -.-


RM13.




penghujung bulan Februari semua dah busy dengan test. serius penat hafal formula sampai salin formula pun salah. dulu masa zaman SPM aku mana ingat formula addmat. tengok sekarang, formula panjang median dan quartile dan standard deviation. sampai dekat test 1, kawan sebelah mula tanya tanya formula. sharing is caring =)
\
kesalahan formula. silap salin jadi harus malas rotate.








kasut kuning ku menjadi tempat tidur kucing.



pada 28 Februari 2011, Isnin, semua dah menggelabah nak jawab test for QMT 181 which is Statistic. sangat terbaiklah kan. kawan-kawan aku semua bantai nak duduk atas lantai. punya tekad tak nak buat atas meja.




mereka tak tahu aku boleh nampak jawapan mereka dari tempat aku. hahaha




yes, malas nak duduk atas lantai. semua gelak cakap aku dressup over nak pergi ambil test. test ni bermula pada pukul 8 malam. after test seronok berdating di cafe. makan-makan makan makan gelak gelak sampai lupa ada test Economy keesokan harinya which is today.


Sabtu lepas (26/2/2011) test account. terbaik kan? memang terbaik!

aku rajin pergi library bila kena paksa sebab dekat bilik aku suka tidur dan online.
















belajarkah aku? lebih kepada bermain-main jadi ikan buntal dalam library. malas malas :D






first time first time 'dowh'.

0 comments :