April 22, 2011

Domo my monster ❤

Yesterday I spend about RM40 for the stuff above. in my mind was like "DOMO DOMO DOMO". macam budak umur 5 tahun. it take me right back when I was in highschool when I was so obsessed with CJ7 and my sister kindly bought me a big version of cj7.

tapi saya nak beg sandang domo, kenapa saya beli beg seperti di atas. kenapa T_T tak sangka dapat jumpa keychain angry bird! :) 'our' favourite game.



:') 


ok. enough talking. study sampai lebam. esok bermulanya final. goodbye world.

April 20, 2011

Low ❤

perkara paling tak suka bila dah nak final ialah nak tengok sendiri carry mark. even more sad when you were not there to see it for yourself and you need to ask a friend of yours to see it for you and next thing you know your friend score more higher marks than yours. bhahaha -.-

okay, sekarang minggu dimana saya akan mogok setiap malam although tangan sakit kena berphysiotherapy setiap hari sampai rasa tangan kena kapak potong habis. it been hard this year.

O_O i dont know if I took the right course.

bhahaha. semua selalu dapat 80 and above for their tests and quiz. not me. just like last sem, I study really hard at the last minutes dan Alhamdulillah I scored better. eee. SEBENARNYA TENGAH TAKUT DAN STRESS.

Lambat ❤

this is what happen to me and my friends yang datang lambat ke kelas for the first time :P




it happens on last week in March. okay, sekarang kena denda menyanyi lagu depan kelas seorang diri.




last last dapat nyanyi berkumpulan :')






10 minit berlalu pun masih tidak dapat buat keputusan nak nyanyi lagu apa. sebelum didenda, dah siap kena kurung di luar kelas selama setengah jam -.-''




kesimpulannya, jangan sibuk lunch before pergi kelas. haha :P baru first time lambat dah kena begini. untunglah bagi mereka yang banyak kali datang lambat tak pernah terkena.

p/s : bukan semua di atas datang lambat sebab lunch. hanya saya seorang yang ambil masa nak lunch.


entry ini memang tiada motif. sebab tengah stress buat last minute revision for my final exam. yaw~

April 18, 2011

Sewing : Rabbit ❤ Fragrance Company

so this is our final project for MGT153(Business). all of the product above is made by my members in my group. I wasnt involve in the process for making this product due to my condition and I was still hospitalized. thanks to my friends who works hard to make this :') sorry for not being there.

in my previous entry, I did mention about our final presentation. so here it goes, that is our presentation :P


on 10th April 2011, Sunday, akhirnya saya kembali ke Uitm Lendu. and right after having splendid dinner with that someone, I went to our final meeting which is to touch up the product and finish the unfinish goods(?) :D Since I got nothing to do, I start sewing a rabbit.

basically our group bough several soaps(Fruitale) then wrap it up and design it. semestinya produk ini digunakan untuk diletak di dalam almari and etc.

sabun menjadi seekor rabbit.




setelah digam matanya dan dijahit hidung dan mulutnya. I tried to make a few changes like wearing a skirt for the rabbit. ugly. I KNOW. haha





I spend almost 3 hours for this. I'm not kidding :)



all of our product :)




so on 11th April 2011, Monday, we present our slide and show our product to the class. fun enough.





I only explain to the class about the logo since I design the logo -.- It was hard since I have no idea why I draw an eye with shape of love in the eyeball. okay. enough.

take care yaw :D

p/s : sometimes you dont have to ask someone wether they okay or not because sometimes it is okay to not be okay and you have no right to disagree with that. be happy with him. and leave me alone :)

April 17, 2011

Hair Treatment ❤

on 16th April 2011, Saturday : which means yesterday... finally saya dapat pergi join my sister untuk buat hair treatment di Gold Phoenix. it happen right after my fisioterapi. saya masih lagi pakai baju ayah saya memandangkan tangan masih tidak boleh lurus sepenuhnya.







kami tunggu selama 2 jam++.




picture above : my sister, Alak.


memang proses yang lama untuk treatment. dari pukul 5.20 petang sampai approximately at 8.00 pm baru rambut saya habis blow. haha :P rambut saya tebal -.-'' last-last 2 orang sekali buat rambut saya.

the workers there yang buat treatment for my hair siap concern why I'm wearing big clothes(he thoughts I bought the wrong size). well, then I show my left arm and we both agree I was there just to make myself calm and happy due to my condition. ceh :) yes. the hair stylist for my sister and I are 'dudes'. and they are chinese.


they persuade me to buy this and get a package for hair treatment which cost me about RM360(not including the product above). both of my sister nearly spend about RM529 each.

mahal kan? sekarang saya menyesal sebab saya pakai tudung. kenapa perlu join package ini. -.-


but anyway, we both got the professional hair stylist contact number and can make an appointment with him whenever we would like to make our hair done without waiting for hours :D

Hampir Pulih ❤

this picture was taken on 29th March 2011. ini namanya kondisi my left arm. ada cakap ngeri. ada cakap biasa sahaja. yang tahu sakitnya hanya saya seorang. kalau sampai masa untuk cuci luka guna iodine, perghh. terbaik :) but now I'm feeling fine. after all, sudah siap makan pain killer before jumpa doctor.




on 15th April 2011, Friday morning, saya kembali ke hospital tersebut dan diwadkan. kemudian terus dibawa    ke bilik operation. satu yang saya tak suka about operation, YOU HAVE TO REMOVE ALL YOUR CLOTHES. including the inner part.

saat 3 suntikan bius dicucuk di lengan di mana besi tertanam, MasyAllah... ngilunya satu. pedihnya satu. sedap. tak tipu. all I do was looking at the clock on the wall...

ini namanya operation nak cabut dawai besi.

this picture was taken on 16th April 2011, Saturday. wehuu. of course after operation luka ini dibalut. bezanya tangan saya tidak lagi berfiber glass yang tebal untuk support satu lengan


hari Sabtu juga saya mula menjalani fisioterapi di hospital tersebut. dimana saya dipaksa luruskan tangan. pusingkan tangan. bend in tangan sampai betul bend in. doctor cakap saya tak pandai menjerit -.- sebab sepanjang fisio saya tahu gelak sahaja even sakit sangat. well, terkeluar juga air mata.

operation baru sehari terus buat fisio. sekarang tangan saya tidak lagi akan bergantung. perlu belajar luruskan tangan dan pusing tombol pintu sahaja.



my medication.






inilah besi yang tertanam di tulang saya for almost 1month. nurse bagi saya simpan bawa balik. saya anggap ini souvenier yang tak akan dilupai sampai ke hari tua :')




muka bahagia. jangan layan.





my mom was there accompany me during my "fisioterapi". thanks Ama :')

April 10, 2011

Fund Raising for Japan. Organized by Modern Language Society❤

bulan lepas, one of classmate terjumpa handphone satio di bawah meja kelas. nasib baiklah kawan saya tak diam-diam. terus saya tengok handphone tu memandangkan handphone tu sejenis dengan handphone saya :) nasib baik tuan punya handphone datang cepat. tapi bagi saya dinasihatkan bagilah sedikit duit sebagai tanda perhargaan.

jahat tak aku?

7th April 2011(Khamis), 'he' found a handphone under my table. this time it was not so expensive phone laaa :D tapi saya baik hati juga cari siapa nak call bagitahu handphone dia hilang.

tapi mengikut pengalaman saya tolong pulangkan barang orang ni, mereka memang tidak ada manners. cakap terima kasih tak ikhlas lepastu boleh terus bla sebegitu. kalau aku jahat aku memang takkan pulangkan mana-mana handphone aku jumpa lepasni.

handphone yang aku jumpa pada hari itu ialah handphone seperti di atas di dalam gambar. kita berbuat budi jangan mintak balasan. i bare that in my mind..





atas permintaan rakan-rakan, saya mula participate joining Fund Raising for Japan. event yang kami buat ialah movie wathing(?). saya dan 7 orang lagi wakil dari kelas DIA(accountancy)2C bergabung dengan wakil kelas Masscom and Office Management(OM)

setelah banyak kali meeting saya lambat, on our last meeting saya berjaya sampai awal. banyak movie yang dicadangkan untuk ditayangkan. last-last kami memilih 4 movie di atas. saya memegang jawatan tukang download movie je. lol :)

but at the last minute, movie semua lecterur yang supply since I can't get it right and I'm not in a good condition.



so I bring along my laptop on that particular Thursday, 7th April. 
sempat saya tukar baju and cuba pakai selendang dengan satu tangan.

bila habis kelas that evening terus having short dinner dengan 'dia'. the moment I step dekat spot dibawah library, all eyes on me. sebab rabun tak perasan. kemudian tersengih, sebab rupanya tu semua rakan DIA cuma berlainan kelas :)




saya dan dia menjaga movie Rango. malu sebab tempat tayangan tu obviously sangat besar :O




penonton.







before the movie begin.





the seats were almost full at first. but then sedikit demi sedikit keluar tak masuk balik. yeah, the movie was not  interesting enough. since tiada subtitles. sorry guys. at the last minute subtitle tak rhythm dengan movie.





thanks to those who stays till the end of the movie.




sempat singgah makan di dewan makan Laksamana before pulang ke bilik.
:)


semester hampir berakhir. final makin dekat. cuak. Jumaat(8/4), I failed to finish my test 2 for statistic. I  almost cried for that. goodluck to me with my hand.

April 09, 2011

Mom&Dad Annivessary (32years since 08041979) ❤

basically my family just make a reservation in one of the hotel in Seremban recently. well, last year the last time I've been there is with my late Grandmother. seperti tahu sebelumnya, memang kami akan buat family dinner. makan sampai perut semua macam rabbit dan my sesumpah. semua bulat-bulat.

my parents annivessary was on 8th April which is yesterday. since all of my siblings are busy working on Friday, akhirnya putuskan nak berdinner minner pada malam hari Sabtu :)



the moment I walked into the lobby, everybody seems staring at me. I always look 'selekeh'. HAHA. dah selalu kena cop pelangi berjalan. kena cop fashion disaster :P

so I'm wearing my dad's clothes.




I love sushi!



ice cream :)




and for the desert is this! nyummiiieeey :)




I have it all together. sumpah suka sushi :P





32years and still going strong :)






my siblings including me.




I love this. it taste like chicken chop. 





my father feel pity since I can't actually hold the fork. I gave up right after that when most of the people who sit near our table start to laugh at me -.- so I used my hand. duhh!





I love shrimps. dont blame me for still trying to eat them :P




before going back. I was super excited though.






My family. I bend my knees. thats why I look short.
 and my sisters wear heels and wedges thats why they look more taller :P




serabai.






my sisters. malasnya nak rotate..





in the car on the way home.

I love making weird faces. bhahaha. tak suka control cun -.-




two more weeks dan besi penyangkut baju di siku ini bakal dicabut. oh yeah. lepastu tangan masih berbalut sampai 6 minggu. tangan patah pun boleh jadi bahan bualan ke? -.-