April 10, 2011

Fund Raising for Japan. Organized by Modern Language Society❤

bulan lepas, one of classmate terjumpa handphone satio di bawah meja kelas. nasib baiklah kawan saya tak diam-diam. terus saya tengok handphone tu memandangkan handphone tu sejenis dengan handphone saya :) nasib baik tuan punya handphone datang cepat. tapi bagi saya dinasihatkan bagilah sedikit duit sebagai tanda perhargaan.

jahat tak aku?

7th April 2011(Khamis), 'he' found a handphone under my table. this time it was not so expensive phone laaa :D tapi saya baik hati juga cari siapa nak call bagitahu handphone dia hilang.

tapi mengikut pengalaman saya tolong pulangkan barang orang ni, mereka memang tidak ada manners. cakap terima kasih tak ikhlas lepastu boleh terus bla sebegitu. kalau aku jahat aku memang takkan pulangkan mana-mana handphone aku jumpa lepasni.

handphone yang aku jumpa pada hari itu ialah handphone seperti di atas di dalam gambar. kita berbuat budi jangan mintak balasan. i bare that in my mind..





atas permintaan rakan-rakan, saya mula participate joining Fund Raising for Japan. event yang kami buat ialah movie wathing(?). saya dan 7 orang lagi wakil dari kelas DIA(accountancy)2C bergabung dengan wakil kelas Masscom and Office Management(OM)

setelah banyak kali meeting saya lambat, on our last meeting saya berjaya sampai awal. banyak movie yang dicadangkan untuk ditayangkan. last-last kami memilih 4 movie di atas. saya memegang jawatan tukang download movie je. lol :)

but at the last minute, movie semua lecterur yang supply since I can't get it right and I'm not in a good condition.



so I bring along my laptop on that particular Thursday, 7th April. 
sempat saya tukar baju and cuba pakai selendang dengan satu tangan.

bila habis kelas that evening terus having short dinner dengan 'dia'. the moment I step dekat spot dibawah library, all eyes on me. sebab rabun tak perasan. kemudian tersengih, sebab rupanya tu semua rakan DIA cuma berlainan kelas :)




saya dan dia menjaga movie Rango. malu sebab tempat tayangan tu obviously sangat besar :O




penonton.







before the movie begin.





the seats were almost full at first. but then sedikit demi sedikit keluar tak masuk balik. yeah, the movie was not  interesting enough. since tiada subtitles. sorry guys. at the last minute subtitle tak rhythm dengan movie.





thanks to those who stays till the end of the movie.




sempat singgah makan di dewan makan Laksamana before pulang ke bilik.
:)


semester hampir berakhir. final makin dekat. cuak. Jumaat(8/4), I failed to finish my test 2 for statistic. I  almost cried for that. goodluck to me with my hand.

0 comments :