April 03, 2011

Lawatan. Kek Birthday tertangkup ke lantai . Birthday gift ❤

On Saturday, 26th March 2011, two of my bestest friends from highschool sanggup datang melawat saya di rumah setelah sekian lama tak berjumpa :) gosh, i miss youu Shana and Asip!

thanks for dropping by :) dua dua dah makin tinggi dan berisi.



PhotobucketPhotobucket



On Sunday, 27th March 2011, finally my parents bought this wonderful birthday cake for my birthday which is on 23rd -.-'' heee, my worse birthday ever :O






saat Alak(sister) sedih sebab terjatuhkan kek birthday sebelum saya sempat nak letak lilin dan tiup lilin ke-19. tahun akhir belasan tahun tak dapat tiup lilin tahuu :(



keadaan kek.....


kesian Alak rasa bersalah tak kesudahan. haha. tipulah kalau saya cakap saya tak menangis! :P





but we still eat 'em!




later that evening, terus vrooom balik ke UiTM Lendu, Melaka. tiba di sana for the first time selepas seminggu berada di hospital. sampai disana, bilik kosong, roomate tak balik lagi. my sisters help unpack my stuff dan tukar cadar semua. thanks to my family ;)


after Isya', he came pick me up at the college. masa untuk dinner katanya. aiyayaya :) terkejut tengok ada bungkusan donut comel. masa itu serius starving. sampai dewan makan terus dia tolong orderkan chicken chop dan dia juga tolong potong ayam tu secebis secebis untuk saya makan.

eh comel tahuu :P bila tangan dah patah, semua orang tak bagi saya buat kerja -.-







he knows my favourite. iceberg! :)






thanks for this wonderful laptop skin. tak silap saya, last month saya pergi ke sebuah kedai hello kitty di Jusco  Melaka and terjumpa laptop skin blink blink seperti di atas. harga, Ya Allah. RM80 -.- terus tak beli dan terkilan. tengok tengok he bought this one for me :'D awww~ thanks!

siap menyorok dalam beg konon nak suprise. cehceh. after dinner terus belajar statistic.







and i got another birthday presents from my two friends. dinner saya pada malam tu berempat bukan berdua. kahkah, habis semua ingat saya ada boyfriend. ehem. tak baik buat fitnah.

thanks anyway Rabeah dan A'in for this present. sayang korang :')


p/s : another birthday present update later :)

1 comments :

♥ Myra said...

alololo comelnyaaa. siapalah bagi kan :D