May 11, 2011

Awesome Day ❤

I was so obsessed with online shopping recently. I just simply make a calculation if it is worth it to buy the items. siap pegang calculator sambil pilih item nak beli. rasa macam lawak pun ada. dari 3 websites yang dipilih, I only pick one. sebab 2 other websites lambat reply confimation. faham tak faham tak?

sah tak faham -.- apa saya cakap semua tayang muka "hah? apa?"


yang part best. haruslah dapat free postage :') saya susah nak shopping. kalau dah start shopping. you better stop me.




setelah membuat cash deposit, baru semangat nak berjalan di sekitar Jusco. tada da da da da~

FINALLY DAPAT BELI BEG. eh, asyik-asyik beli beg -.- tak beg, mesti tudung. can't believed I actually bought this. it cost me a lot. boleh pergi makan mcdonald for 3 days :O RM60 is a lot. but I guess it is worth it :') coz it is my favourite colour.

am I making a big fuss about this? :P

Thanks to whom that help me choosing this bag :)



After watching Fast-5, sempat catch-up beli few things :)

semua kata warna hodoh. semua kata warna tak cantik.
saya suka benda yang orang memang susah nak suka. take note :)






okay, sekarang saya nampak macam hantu pakai alas meja dekat kepala.
HAHA. 

ok, bye.


*// All pictures was taken on 11/05/11. thanks to you :)

2 comments :

AthirahSkinny said...

OMG Nadnod hehe beg tu comel gila ok :DDD

NadNod said...

heee :D thank u!