May 16, 2011

Dimana saya shopping online? ❤

A lot of people been asking me that. since I don't usually keep buying items from one blogshop only. I keep on blogwalking until I find the right sellers and the right items I love :P

so here we go :



1. ayunar.biz (Hijabs and Shawls.)
- dekat sini memang siapa cepat dia dapat. setakat ini saya berjaya beli anak tudung Ayunar sahaja. selendang tak sempat sebab bila tiba masa ada duit, semua dah out of stock :P



salah satu tudung yang saya agak kecewa tak dapat beli :P 




2. Chantek Dress (clothing and many more)
- dekat sini memang jual macam-macam jenis dresses, cardigan, pakaian and the best part  Ariana Long Skirt. I managed to buy one :)


wehuu me. sangat comfy untuk dipakai. oh yeah, I really have big hips. my mom just told me that yesterday :'(




dekat sini anda akan jumpa pelbagai jenis Shawls, tudung ekspress and macam-macam jenis pashmina. semuanya harga yang murah ;) 



one of the shawls I bought recently :)




4. Radiusite (Trendy Hijabs)
dekat sini lagi banyak jenis tudung yang sangat unik design-nya. harga pun standard dengan kualiti tudung tersebut :D Setakat ni jugak, harapan nak beli tudung dekat site ini semua kandas gara-gara masalah kewangan. ehem :p


5. Mardionna Boutique (Contact Lens, Long skirts, Satin shawl)
- since satin shawl sangatlah popular dan laris dipakai, saya tiba-tiba jadi excited nak beli. HAHA. sangat mengada. this blogshop masih baru dibuka but I know the owner through her blog. terus beli dari beliau. yeah, satin shawl setakat ini yang saya jumpa di sekitar blogshops memang ada yang terlebih mahal ada yang terlebih murah. tak kisah mahal atau murah tapi semua habis stock!

finally impian tercapai dapat beli satin shawl. muahaha :)

sebahagian warna satin shawl yang dijual.




feel interested to buy please visit her facebook page, Mardionna Boutique.

PhotobucketPhotobucket


itulah sebahagian blogshops yang saya tahu. ada lagi. tapi lebih baik recommend kan 5 sahaja dahulu. feel free to ask. I don't take any credit for promoting them here. ok bye :D Au revoir(selamat tinggal).

0 comments :