May 01, 2011

End of Semester 2/2011 ❤

Starting on 22nd of April, I'm busy with revising the old notes. last minutes la katakan sampai terus jadi panda eyes. the picture above is "our" carry mark. it shows he is clever than I am. pasal ini pun boleh bikin gaduh. I guess I make a deal siapa yang dapat higher pointer. we both nak dapatkan dean list.

ini namanya pertandingan sihat.





on 21/4 : I bought him this. for no idea. gigantic. khahaha, terus dia malu nak pakai dekat phone.




and this is my Phone. sumpah berat sebab banyak sangat gantung bendalah di atas. but I love them :)







vandalisme sekitar campus Uitm. bukan aku yang buatlah.









Brand Outlet :D






budak tension belajar. sumpah muka aku horror although tangan dah sihat :P







here I am on the day for my last paper, 30th April 2011.






thanks :)




saat terakhir belajar bersama. malas nak rotate. malas!






goodbye bed. 




goodbye meja belajar.




goodbye almari.






goodbye bilik.



sangat sedih bila tiba saat nak kata selamat tinggal bilik. next sem I might not going to be assign to this room. sedih woah. siap cakap dengan bilik ni sorang-sorang sebelum sorong beg terakhir keluar dari bilik :')



p/s : I lot of you(the readers) bertanya tentang lagu apa yang dimainkan di blog ini and the previous songs. later, saya akan senaraikan semua :)

2 comments :

[Dr Nu@r] said...

:)

Anonymous said...

hey, me again! i know this song! i wanna hold ur hand by beatles sang by kurt from glee kan? haha amazing