May 15, 2011

Kelengkapan baru? :) ❤

Pagi Sabtu semalam sudah kelam kabut di dalam rumah nak kemas rumah dan bilik akak saya sebab perabot semua dah sampai. macam-macam rupanya mak saya tempah selain dari Queen Bed for me and my siblings :O macam banyak pula duit keluar kan.



saya sendiri pelik mana datangnya meja dan kerusi ini 2 minggu lepas. memang betul-betul 1,2,3 tukar. tiba-tiba setiap penjuru rumah ada benda baru :P



My sister's room.




meja makan baru :D





not the best part, my sister dapat meja mekap baru, almari baru. tiba-tiba nak cemburu pulaa :P padahal dia beli tu semua guna duit gaji dia. haha






balik dari kenduri kahwin, dia pula over excited nak tengok almari baru dia. sampai menjerit-jerit. UNTUNGLAH ADA ALMARI BESAR ;)





paling dia excited tiba-tiba dapat meja mekap baru yang siap ada cermin besar yang boleh slide ke tepi. bila dah slide ke tepi, boleh nampak ada barisan rak-rak khas untuk mekap. UNTUNGLAAAAH





although saya tak dapat almari comel ini, saya bersyukur dapat Queen Bed setelah bertahun-tahun menggunakan single bed. oh yeah :)


ok,bye ^^

0 comments :