May 16, 2011

New Silicon For Satio :D ❤

see my phone in the picture above? yeah. too many blink blink :D sampai sekarang tak tahu apa motif bazir duit beli manik dan tampal dekat handphone. I have no idea. 


so I decided to change my silicon cover yesterday on 150511 coz I thought warna grey sort of dull. sanggup tukar. dan baru tahu selama ini saya ditipu bulat-bulat. sanggup beli silicon cover grey ni dengan harga RM70. not worth it at all sebab dapat jumpa silicon yang berwarna warni dengan harga RM20.


since when I love green? -.-'' 


SEKALI LAGI SAYA DITIPU OLEH PEMILIK KEDAI. ada kedai berhadapan dengan kedai tersebut yang menjual pelbagai jenis silicon yang lebih cantik warnanya. terus tergamam. warna saya tak kisah lagi. tapi harga jauuuuuuuuuuuuuuuuuh lebih murah. RM10 boleh dapat. rasa macam diri sangat alpa dan lurus :'/






koleksi silicon. I love pink. I love turqoise. mula-mula menyesal juga sebab beli warna yang bukannya saya minat pun and bukan dengan harga yang murah.

on second thought, I love my new silicon. because it is rare and bright colour for a silicon.







konklusinya, jangan terburu-buru membeli barang. kena tipu memang terbaik. jangan tiba-tiba cakap ada silicon harga RM5. memang aku menjerit. haha. Paling tidak tahan, next sem saya akan hadapi masalah nak duduk kolej. sebab sudah officially GAGAL menduduki kolej untuk sem akan datang. sekarang tengah gelabah buat surat rayuan.

tak pasal-pasal jadi budak merempat dekat bilik orang macam tak tahu malu nanti. emosi pula. ok, bye!

0 comments :