May 27, 2011

Parcel . Guess Perfume :) ❤

Hari ini my parcel finally arrived. nasib baik terjaga waktu delivery. kalau tak habis pening kepala nak pergi tuntut parcel ke apa ke. saya bayar semua items ini minggu lepas but my mistakes lupa nak tinggalkan alamat dan no. telefon. jadi terpaksa tunggu minggu ini untuk dapatkan semuanya but I think dia lupa nak pulangkan baki bersama parcel. but its okay I guess? -.-

first time saya rasa menggelabah shopping secara online ini. belajar dari kesilapan.




So Yesterday saya sempat uruskan ASB(amanah saham berhad) dan kemudian zuppp terus pergi Giant kononnya nak cuci mata. akhirnya RM250++ spend hanya untuk barang rumah campur barang untuk saya pulang ke kolej. eceh. sebenarnya saya TAK SEMANGAT langsung nak balik. mood tu tiada. dulu rajin sangat prepare seminggu awal. sekarang saya lah paling malas nak pack.

when you in my situation you know. bila expect to much on results, turn out sangat lah kesian sebab tak dekat dengan Dean List pun although still 3 pointer. kemudian dapat tahu kolej pun tidak dapat. memang semua harapan gebooom masuk longkang saya kata :D

Malam ini pula saya pergi Carrefour untuk shopping lagi. semua barang kelengkapan untuk duduk di rumah sewa sudah siap.





kemudian baru teringat nak beli perfume. tak teringat tapi teringin sejak dari umur 15 tahun. ececeh. bajet orang kaya -.-

//* saya bersyukur dengan apa yang saya ada. tidak ada niat nak membongkak atau bangga. sekian.




Finally I bought this :D LOVE LOVE. sebenarnya nak beli set yang lebih lengkap tapi out of stock. jadi haruslah beli yang simple ini dengan harga ***.





sekarang dah boleh match dengan jam saya.




maaf kepada semua kerana saya masih tidak mereply sebarang message dan sebarang panggilan. mood masih tidak berapa nak baik. saya hanya banyak spend time dengan keluarga buat masa sekarang. baby rabbit saya baru sahaja mati kerana dipijak oleh rabbit yang lain T_T dan sekarang saya busy pack barang untuk plan.

maaf kerana sentiasa menolak ajakan kalian untuk keluar hang out :)

Ipad 2 will be restock! dan sadly saya tidak ada masa untuk beratur. semuanya limited edition ;'(

1 comments :

mardhiah ismail (: said...

wahh bestnyeeeee mesti wangi :)