July 17, 2011

Birthday Celebration :) ❤

saya tak pasti jika keluarga saya dikategorikan sebagai "big family", since my older sister dah selamat bercuti riang ke utara bersama si dia, my first brother dah ada family sendiri and my second brother out working or maybe hanging out :P jadi kami(my dad, my mom, my sister and I) sahajalah yang menyambut birthday Apa sambil menyanyi lagu birthday kuat-kuat dan syok sendiri tangkap gambar. fuuhh :)


my sister and I bought this cake yesterday. Ice-Cream cake. ada 5 batang lilin yang besar dan 8 batang lilin kecil. baru ingat nak beli lilin angka. baru obvious umur berapa. kahkah :)

**malas nak rotate gambar.



saya yang sedang menyalakan lilin. kerana sambut 4 orang, kerana nak tangkap gambar.. my mom terus tukar baju kurung dan pakai tudung. saya terus pakai cardigan dan tudung sampai terlupa masih berseluar pendek. banyak gambar kena crop. fuhhh. dan my sister terus capai cardigan and my dad terus sarung proper clothing. haha. semata-mata ya. memang semata-mata.





tapi saya pelik dengan kek ni. saiz sudah semakin kecil. mungkin harga bahan dah naik, maka tingkat kek pun berkurang tapi harga masih sama.









kemudian tergesa-gesa lari cari pisau pemotong kek. nasib baik sempat ambil sebelum gambar disnap :)





kemudian, semua excited tak nak guna camera digital. tak nak guna camera handphone. semua nak camera poloroid. semua nak poloroid. haiyaaa. sekarang bagitahu aku siapa nak support aku beli film lagi ni. mahal wooookk. satu kotak RM25. baru sahaja aku bayar RM250 untuk 100keping film. fuhh




and I decide to put the pictures in the album. koleksi peribadi la kan :) ececeh.



okay BYE :)

0 comments :