July 09, 2011

Fujifilm Instax Mini 25 . Jusco Sales!












Hari ini(8/7/2011)
setibanya di Seremban terus makan dahulu sambil menunggu my dad. excited nak balik naik bas sebab nak balik awal semata-mata nak tengok camera yang dibeli online :D






excited excited! :D














































siap ada cover khas. sanggup beli ^^













harga keseluruhan RM514(include postage)

finally I have my own instant camera yang tidak akan digunakan regularly due to expensive film.

ramai cakap : "kenapa lah kau ni membazir beli instant camera. camera aku ni tangkap gambar banyak tak makan kos pun. membazir je kau beli camera instant instant ni kalau nak dibandingkan dengan DSLR"


saya beli ni hanya untuk gambar sebagai koleksi peribadi. bukan gambar random. SEMUA ADA CITARASA BERBEZA.kalau aku dah suka, kenapa dengan kau?




malam terus pergi Jusco. SALES




dapat beli spek hitam.



Ok, bye!!



0 comments :