July 10, 2011

Its Leather. New Purse :)

Hari ini kononnya nak bergerak ke Terminal 2, Seremban. ingatkan Mydin di sana dah pun dibuka. saya kalau bab berjalan memang seronok sakan. ceh -.- tengok tengok, Mydin masih dalam proses pembinaan. sia-sia sahaja pergi sana. terus pergi ke Terminal 1 pula. kononnya cuci mata juga tapi berakhir dengan shopping :)!

my dad beli seluar Snails.*nasib baik jumpa seluar saiz 42. sebab jenama lain semua paling besar saiz 38, 35. then my mom terus excited nak beli handbag baru untuk dibawa ke Sarawak minggu depan.

oh ya. bercuti minggu depan. wehuuu :D!



after spending for the trousers and the handbag, finally my sister got this luggage. Its RED. her favourite colour. kebetulan harga murah, paksa dia beli. *look at the offer above*

dalam law this is Invitation To Treat :)





as for me, dapat juga beli purse baru yang telah disurvey 2 bulan yang lalu. ada offer 20% dan 50%. haruslah grab walaupun harga *telan air liur.

jeng jeng jeng! penat pilih design dan warna saya suka. disana semua ada koleksi warna-warna neon macam kuning, turqoise dan pink striking. I love them a lot tapi confuse sampai akhirnya pilih yang ni. menyesal kejap :'(




saya suka heart-shape dia di situ. I choose the smaller version of this purse but eventually dah habis stock. jadi terpaksa beli yang ni. sepatutnya pilih design lain. eh menyesal -.-




walau apapun, SAYA BERSYUKUR mendapat purse ini. rezeki saya kali ini. bersyukur sangat sangat di atas apa yang saya dapat dalam kehidupan saya sekarang. yang patah tumbuh kembali. yang rosak dapat dibaiki.

bye :) Minggu depan, SARAWAK HERE I COME ^^

0 comments :