August 31, 2011

1st day of Hari Raya 2011 ❤ 30 August 2011


family potrait :D

tahun ini saya buat kelainan. dengan memakai tudung bawal. ramai tertanya-tanya mana selendang aku pergi. dah muak la. tudung bawal lagi terbaik :)


my first sister, Asya. yang sudi bagi duit raya dekat saya :D muka excited.




my first brother and his wife :D


my second sister got a tripod from my dad. umur tripod ni sama dengan umur saya. take note :O


memang sangat bagus :D


maka gambar family ditangkap menggunakan camera di atas tripod :P


Ben Ben (the cat) is our family too :)





sempat menggunakan Instax Mini 25

//*ramai ingat instax mini tu camera lomo. bukan bukan :)





my bracelet and my shoes :)







nak jimat minyak dan penggunaan kereta. semua bersempit di dalam satu kereta naza. saya dan akak saya, Alak terpaksa duduk di lantai naza. 


di kampung. tangan aku sangat ber-urat. haha












tayang pungg*ng masing masing. :)



okay bye.


oh btw, saya sangat benci baju raya saya tahun ni. due to the tailor yang somehow has to be admitted to the hospital, mungkin baju saya disiapkan oleh orang lain. only a good tailor boleh buat baju kurung seperti yang diingini oleh customers.

saya seorang sahaja yang hantar dekat tailor itu, end up baju macam baju pinjam. susunan bunga tak cantik langsung. bukan design yang saya nak. tak ada poket.

kain longgar. baju besar. aku tak percaya orang cakap aku dah kurus. impossible saiz baju tu boleh over besar. sekian terima kasih. lepasni tak nak hantar tempah baju disana lagi. merajuk terus -.-


SELAMAT HARI RAYA. MAAF ZAHIR DAN BATIN :)

0 comments :