August 08, 2011

Minggu pertama berpuasa ❤

minggu pertama saya berpuasa berjauhan dari family ialah pada hari Selasa, 2 August. setakat ni saya masih lagi tidak menjejak kaki ke bazaar ramadhan. kemalasan yang timbul sampai lebih selesa makan di luar. tak ramai dan mudah. dekat bazaar, Ya Allah, ramai! bayangkan semua penghuni Uitm yang beribu ribu turun beli juadah berbuka puasa -.-

faktor duduk luar juga jadi penyebab kenapa saya malas pergi bazaar dalam Uitm. saya jalan kaki je wook. tak mampu nak ada kereta sendiri -.-

oleh itu pada hari Selasa makan di kedai berdekatan rumah sewa. hari Selasa pula, Pizza! :D
PhotobucketPhotobucketkeyboard protector yang kononnya protection dari laptop dimandikan sekali lagi. sebulan laptop masuk ICU. sekarang dah berwajah baru :)


PhotobucketPhotobucket


sekarang pula motif pakai tudung bawal. sudah berjaya memakainya selama 2 minggu ^^ selendang dah bukan jadi pemakaian yang mesti :)


Hari Khamis yang lepas, 4/8, my classmate, Khairul, sudi ajak berbuka puasa di rumah beliau beramai-ramai. thanks for inviting! I was the only one yang rajin benar pakai baju kurung pergi sana -.- alih-alih jadi bahan nak dikenakan..
and siap sambut birthday Wani sekali. kami pergi ke sana dengan 3 kereta semuanya. fun fun :)

terima kasih Khairul.PhotobucketPhotobucket
bulan stress sebab banyak test.

4 comments :

Khairie said...

stop Facebooking, start facing your book :)
i like that :))

NadNod said...

i like that too ;D

Khairie said...

tapi kalau tak facebook, bukak blog pulak.. haishh...

Khairie said...

tapi kalau tak facebook, bukak blog pulak.. haishh...