September 29, 2011

Pertunangan :) ❤





Door Gift. cute isn't it?








door gift juga. disponsor oleh bakal kakak ipar and my brother :D










Congratulations to my eldest sister, Asya. finally engaged to someone she loves :) sorry for couldn't make it on time. thanks for everything :D

tak boleh cakap banyak. this engagement day happen on 24th September 2011, Saturday.

on Friday, 23/9 was my mother's birthday. I totally forgot that :( sorry mom. semua gara-gara Final exam on that day. saya ada paper on 23/9, 24/9 and 25/9. berturut-turut sampai rasa tak bernafas. headache gila hoi. nasib baik tak stress sampai nak terjun bangunan lagi -.-

masyAllah. okay. bye :)

September 28, 2011

Kad Hari Raya :) ❤

selepas habis paper pada hari Isnin, 26/9, terus saya balik rumah :) tak sangka dapat kad raya dari Shana. excited buka tahuuu? last year dapat kad raya. tahun ni pun dapat kad raya. berbeza-beza orang yang bagi setiap tahun. terharu :') THANK YOU SHANAAAA. LOVE YOU :)









malam 26/9 itu pula parents saya ajak makan di luar. hujan lebat di SEREMBAN. sampai nak makan pun berpayung. haha :D


saya dah tukar menu dari nasi paprik ke nasi gereng USA. saya seorang yang sangat sukar nak terima perubahan. kalau saya dah suka dan selesa dengan sesuatu atau seseorang tu, memang saya stay dengan benda tu atau orang tu sampai bila-bila. parah kan? -.-

macam tu lah kisah saya dengan nasi paprik. menu saya mesti nasi paprik dan air fresh oren laici. kalau pagi mesti air milo ais. makan roti canai pun saya tak suka cicah kuah. merepek.okay. bye :)

//* this entry is set on schedule by me to choose on what time it shall be published*

September 27, 2011

Johor Bharu.17 September 2011 ❤ Day 2

Permulaan hari dengan sarapan di Thistle.




I love PANCAKES!



my first sister : Asya :)


my second sister : Alak


and the spoiled sister : Iyah. (me)



tambah 3 kali pancakesssss :D





wonderful breakfast :)













dg



gdf


akad nikah bermula pada pukul 8 Pagi.









2 pasangan pengantin baru :)





kebetulan baju Alak sama dengan 'kakak ipar'(rasa awkward nak guna perkataan ni).








apabila tiba saat nak check out hotel........


























TAYAR NAZA PANCIT HOI.










terima kasih kepada semua yang membantu :D



siap tinggal note. sah sah cleaner yang akan jumpa note di bilik hotel.
the hotel was nice.

but not the services. truly -.- pftt.
kebersihan? err. tengok sendirilah. pergi check in.



ingatkan bible. sumpah.
grade A kerana ada menyediakan Al-Quran di bilik :)


okay bye.


p/s: stress exam.