September 03, 2011

I Smurf You ❤

its been a long week for me. sebab tak berapa nak keluar sangat even raya. nasib baik hari ini my sister ajak keluar tengok wayang. The Smurfs :)


end up, spend a lot of time in one store. sebab dekat area wayang tu memang tidak ada kedai lain. 





oh ya, saya main bendalah ni. almaklum masa zaman kecik-kecik, nak main benda ni memang taklah. sekali je saya pernah main benda ni zaman muda mudi dulu :P menangis sampai tertidur pun belum tentu dapat. akhirnya dah umur 19tahun merasa juga nak main.

kami memang menebalkan muka main bendalah ni di public. sampai budak kecil pun tercengang-cengang pandang. lalu terus merengek dekat ibu bapa masing-masing.




I love this movie. MEMANG TERBAIK :) The Smurfs.



Shampoo baru :D



3 RM 10.




cincin burung hantu RM19.90.





2 pasang for RM55.


masa beli kasut ni sewaktu sedang leka mencuba, tiba-tiba dituduh mencuri kasut. lalu saya diarah untuk membuka beg dan tunjuk segala isi. ceh. nasib baik tak ramai orang. kalau tidak jatuh maruah aku whoi.

sebab saya sedang baik hati. hati gembira malas nak marah. saya senyum sahaja. sampai pekerja tu termalu sendiri sebab aniaya dan memfitnah. aku mampu la der beli kasut. setakat RM25 je pun der. haha, kalau aku jahat memang aku buat kecoh minta kasut sepasang free. tapi tapi, saya diajar jadi budak baik.

aku pun pelik kenapa aku tak tahu melawan bila orang luar tindas aku. whoi.





application from my sister's phone that turn my face into zombie. rasa seram tengok muka sendiri. but I smurfing love it :D







makan malam di Johnny's bersama family :)




take a lot of time fikir nak beli hadiah apa untuk 2 bestfriends saya. sampai beg hadiah pun nak pilih paling lawa sampai saya tak sampai hati nak bagi.

baru nak buat delivery ke rumah korang(SHANA AND IZYAN TAKE NOTE!). bila call, masing-masing semua sibuk beraya dan ada tengah makan malam di sate Samurai. untunglaaaah -.- semua tak nak jumpa aku kan. merajuk..... bye 

0 comments :