September 28, 2011

Kad Hari Raya :) ❤

selepas habis paper pada hari Isnin, 26/9, terus saya balik rumah :) tak sangka dapat kad raya dari Shana. excited buka tahuuu? last year dapat kad raya. tahun ni pun dapat kad raya. berbeza-beza orang yang bagi setiap tahun. terharu :') THANK YOU SHANAAAA. LOVE YOU :)









malam 26/9 itu pula parents saya ajak makan di luar. hujan lebat di SEREMBAN. sampai nak makan pun berpayung. haha :D


saya dah tukar menu dari nasi paprik ke nasi gereng USA. saya seorang yang sangat sukar nak terima perubahan. kalau saya dah suka dan selesa dengan sesuatu atau seseorang tu, memang saya stay dengan benda tu atau orang tu sampai bila-bila. parah kan? -.-

macam tu lah kisah saya dengan nasi paprik. menu saya mesti nasi paprik dan air fresh oren laici. kalau pagi mesti air milo ais. makan roti canai pun saya tak suka cicah kuah. merepek.okay. bye :)

//* this entry is set on schedule by me to choose on what time it shall be published*

0 comments :