September 04, 2011

Splendid time with two real friends :)❤

so I managed to find gifts for my two bestfriends :) suppose hadiahkan Pillow Pet but since saya tidak ada peluang nak pergi ke Sunway, jadi hanya mampu beli ini sahaja.

Happy birthday Shana and Happy birthday Izzyan. have a wonderful birthday celebration. tak dapat nak belanja cake la pulaak :P kalau cukup semua geng baru boleh belanja. dengan syarat semua jangan bagi alasan tak nak keluar ya.




for today, nasib baik Shana sudi datang rumah. sepatutnya saya yang datang rumah Shana. tapi tapi, saya jenis penakut nak drive. and tidak ada sesiapa nak hantar -.- hm. terpaksalah Shana yang datang. dapat juga saya deliver hadiah by hand. bukan pos laju. hee ;)

kemudian after lunch bersama family saya, baru kami berangkat pergi ke rumah classmate lama dan baru ke rumah Izzyan. dapatlah juga bermesra walaupun pada mulanya Izzyan tak bagi masuk rumah ;p haha. dia dah pack barang ke Penang dah.

selamat jalan dan Goodluck kepada semua warga lepasan matrik yang bakal mendaftar pada hari esok, hari ini atau lusa. jaga diri di tempat orang. tak sempat jumpa korang semua :'(

sebelum balik, snap picture poloroid bersama :D




tangan Shana ada muscle :O






tangkap sampai 9 keping gambar. tapi akhirnya saya hanya dapat simpan 2 keping je. 4 keping Izyan ambil dan lagi 3 keping Shana ambil pula. hee :D









I love you kawan-kawan ;) semoga kita berjumpa lagi di masa akan datang ^^




Penang tu jauh ya. entah bila lah kau nak balik Seremban kan Izzyan.
Shana nasib baik dekat Melaka. dalam Melaka pun susah nak jumpa :P

Happy birthday again! <3



0 comments :