October 27, 2011

Apa saya buat ketika cuti semester? ❤

Saya rasa saya dah jarang update blog. since I am clueless nak bercerita perihal apa and I almost do the same  routine everyday. and it does sort of bored but hey :) at least I got my bed and my pillows.

so recently I've been obsessed buying make up. tiba-tiba. aku tak tahu kenapa. and I'm trying my best to not to. my bank account almost empty. BLAME ME SEBAB WASTE IT ON SHOPPING!. sebab itu saya tak keluar ke mana-mana and refuse nak keluar dengan kawan.

macam-macam alasan diberi. sampaikan duit nak top-up pun tak ada. ramai cakap, handphone je mahal tapi kredit tak ada -.- saya bukan anak orang kaya puuuuuuuuun.



  1. saya berjaya beli bakul tempat letak baju untuk rumah sewa. saya juga berjaya menghabiskan semua episod PERSONAL TASTE. //aku tak faham kenapa aku menangis tengok cerita ni dari mula sampai habis.



2. Kucing saya dah besar. motif??



3. RECENTLY I WENT SHOPPING! AGAIN SHOPPING!. saya berjaya jumpa kasut idaman kalbu saya yang saya dah jatuh cinta 7 bulan yang lepas. from COTTON ON. hehe, semestinya kasut vintage. yang berbunga bunga rampai. semua kasut di dalam gambar ni cantik! semua harga RM50. tapi 30% jadi abang cashier yang comel itu bagi saya RM30 sepasang. boleh menangis sekarang sebab gembira tak gatal beli masa bukan Sale. yay! :')





4. I buy handphone case. motif? sebab ada telinga bunny kegemaran saya!



5. cute couples tiba-tiba datang kepada saya semasa saya tengah makan burger MCD dan offer saya sepotong kek memandangkan mereka sedang menyambut birthday masing-masing. COMEL OKAY. lupa nak add di facebook. gadis itu memang cantik. happy birthday to you :)




6. saya berjaya beli MACARON THAT COST ME RM60. I'm not kidding. RM60 hanya untuk 8 macarons. such a waste of money.






7. siap beli lolipop Love Love bajet comel.




tengok saiz kasut. 41!? jangan terkejut sangat. saya memiliki kaki yang agak lebar dan panjang :) berjaya juga saya beli beg dari Cotton On. RM29 dari RM49. bangga bangga. sebab Sale :')

I love COTTON ON.






random photo of macaron been eaten by me. haha. terliurkah anda?




and 2days ago my sister dapat a bouquet of roses from her boyfriend. comel la tu. sebab comel, mereka gaduh besar and suddenly some random Korean guy. seriously. Korean show up at my sister's workplace and gave she this. terima kasih la boyfriend kakak saya yang terlampau sweet melampau tu. haha, I wish I was that lucky.

her previous boyfriend pun pernah bagi dia a bouquet of roses. how lucky again? haha, I wish I receive roses too on my birthday :)

I will try my best to keep updated :) tomorrow would be fun sebab.............. later :)

0 comments :