October 28, 2011

IJN . Chicken Chop ❤ 25 October 2011

disebabkan terlebih rajin, jadi rajin bangun awal pagi semata-mata nak teman ayah saya ke Institut Jantung Negara(IJN) yang dah makin moden dan canggih. dulu bangunannya sangat kecil dan limited parking spot. sekarang dah rasa macam pergi Sunway Pyramid pun ada :P

right after that, terus memecut balik Seremban and sempat singgah di Tesco baru Seremban. macam pelik. ingatkan Melaka je kebetulan ada 2 Tesco. kebetulan ya tak? padahal baru pergi Tesco baru tu pada malam sebelumnya. part best hanyalah kerana wujudnya Big Apple di situ dan Giordano. itu sahaja :)




singgah makan di Tesco. dah kerana ayah saya teringinkan, ikutkan sahaja. berbaloi sebab saya tengah terliur dengan Chicken Chop.





menu pilihan saya paling mahal. RM15.90. mengada -.-'' siap nak air coke perahan lemon. thanks dad :)



minyak dimuka boleh buat goreng ayam. 

0 comments :