November 28, 2011

Jubah . 12 November 2011 ❤

Terima kasih to my twin/twinnaay sebab menghadiahkan saya sehelai Jubah dari Mesir :P bila bungkusan plastik Forever 21 berada di hadapan rumah, family saya assume boyfriend saya dari Mesir yang bagi.

sejak bila aku ada boyfriend dari Mesir? -.-''






saya menggelabah snap setiap sudut Jubah ni. overall, I LOVE IT A LOT. first, saya ingat jubah ini terlampau besar untuk saya. twin saya ingat jubah ini pula terlampau kecil untuk saya.

bila dah pakai. tak besar sangat. tak kecil sangat. serdang serdang :) THANK YOU LOVE <3








dan 3 novel turut disertakan oleh Izzyan :)




I LOVE SUPRISES :D




//*novel dan jubah ini diterima pada 12 November 2011.



PhotobucketPhotobucket





on 13th November, salah seekor baby rabbit mati. hanya 6 ekor survive. seekor mati. mungkin benar memang tak boleh nombor ganjil. apa aku cakap ni.

PhotobucketPhotobucket

aku dah lama tak update blog bukan sebab aku busy. aku pun tak tahu kenapa aku malas nak update :P mungkin tidak ada banyak cerita untuk diperceritakan. terima kasih kepada yang follow blog saya. kalau dimurahkan rezeki saya akan buat GiveAway jika follower saya berjaya mencapai 400 orang :)

have a nice day. Assalammualaikum.

0 comments :