November 05, 2011

My Bedazzling Blink Blink Diamond Laptop Skin ❤

Assalammualaikumwarahmatuallahhiwabarakatu :)


So recently I just purchase a few items for a great deal! :) usually around RM10 untuk setiap jewelery sticker. but now saya boleh dapat around 6.90. more cheaper than beli di Kuala Lumpur.




sejak pada birthday saya, saya confusing nak tukar laptop skin atau tidak. sebab saya sangat sukakan laptop skin couple  them di atas. tiba-tiba ada orang hadiahkan saya laptop skin blink blink di atas.

reaksi pertama : rasa macam nak menjerit satu dunia!!!





harga laptop skin di atas adalah around RM70-RM80. no kidding! saya hanya pandang sahaja, tak tahu ada yang sudi belikan on my birthday this year. hehe :')





sesiapa nak mencari laptop skin ni saya tak dapat nak recommend macam mana sebab saya pun tak ingat nama kedai tu. yang saya tahu, laptop skin ini ada available di JUSCO MELAKA




siap tampal red carpet di keyboard :D yang ini saya purchase hanya RM2.90! awesome sebab my favourite colour. thanks Shana sebab tunjukkan ;')




so this particular evening akhirnya saya decide tukar persalinan laptop. punya nekad setelah 8 bulan yang lalu.




ini saya tambah bling bling sendiri. blink blink silver pink. sangat murah. boleh dapat dalam RM2.90. terima kasih kepada kawan saya yang belanja ;D






untuk border saya tambah bling bling lain. bling petak petak ni banyak available around Midvalley :)




bling bling seterusnya saya purchase kebanyakan di Hello Planet, Sunway Pyramid ;)





so inilah hasilnya! saya mengambil masa 3 jam untuk menyusun blink blink di border :'D 






hobi masa lapang saya yang lain ialah buat kraftangan. menjadi juga id card holder saya :)




and this is my current handphone.


seriously I'm addicted with bedazzling my stuff. including my calculator! hehe :') 
thats why saya pernah cakap, I'm good in wasting my money. tapi kalau untuk benda kita suka tak mengapa kan? maybe I'm quite older for this. tapi, who cares :') ramai ingat saya budak form 4 lagi.

till then. take care! Assalammualaikum :)

0 comments :