December 24, 2011

Bonia Shoes ❤ 20/12/2012

ketika sedang kelas, tiba-tiba dapat MMS from my dad. my dad love love love to send random picture. seperti di atas. before bertolak ke Vietnam dulu pun sempat snap and send to me gambar my mom :)

terkejut bila dapat MMS gambar kakak saya pegang kasut. mula-mula fikir "Apakah motif yang cuba diberi?". ayat nak skema je kan :P 5 minutes later, he text me "Apa, Ama and Alak dah pilihkan dah"

rasa macam nak menjerit dalam kelas. heee ^^ I love gifts and surprises.




so last Thursday, my mid-sem break finally begin :) balik rumah dengan gembira sebab dapat jumpa boyfriend saya, encik katil. tiba-tiba my mom panggil suruh ambil kotak kasut. hadiah katanya ^^,


TA DAAAAAA :D

yes, it is RM269. no. I'm lying. Bonia tengah buat sales. ini half price. bahagikan harga itu dengan 2.






my sister, siap tahu size kaki saya. tak tahan tu.
//*macamlah aku tak tahu dia dengan my mom pakai size 7 :P






COME TO MAMA!


Funny thing is, I've dream about this shoes before. dulu ada juga terniat nak beli. tapi bukan jenama Bonia lah.  disebabkan tiada duit, tak dapat beli T_T Thanks Mom, dad and sister :D



can't explain my feelings. this is just so adorable :)





saya siap tanya parents saya pergi Bonia buat apa, rupanya mereka bertiga shopping sakan dekat Bonia. my dad got himself a new wallet and a pair of shoes, my mom got 2 pair of shoes and a handbag and so does my sister. untunglah!

bab handbag tu saya jeles :P sebab saya tak dapat handbag. lemak lah kan aku nak demand bukan-bukan. hee, nanti dah kerja, ada gaji sendiri, beli sendiri. Insyallah.






I'm not sure wether it is pure leather or not :)

Terima kasih Ama, Apa and Alak :)  ❤ 

Love it ❤ 


//* nasib baik tak belikan heels untuk aku. I have problem with Heels even Wedges. dulu adalah juga collection Heels, sekarang semua simpan dalam almari :P