December 28, 2011

Custom Shoes ❤

suatu ketika dulu, waktu saya zaman sekolah menengah, custom shoes ni macam benda yang orang nak sangat. sebab unik and lain dari yang lain. pernah ada yang buat jualan online. padahal guna kasut sekolah biasa sahaja kemudian diwarnakan ikut corak yang kita nak. tapi sepasang kasut dicaj dalam range RM100-RM200.

itu dulu. untunglah dapat roomate course Art and Designs. hee :D dapatlah own custom shoes!





sudah lama sebenarnya saya cari kasut sekolah tanpa tali. seperti di atas. mungkin sebab dah 2 tahun tinggalkan alam sekolah, nak beli kasut sekolah pun lupa dimana.




semua design berlainan. memang tak akan ada yang sama.
citarasa semua berbeza. oleh itu, semua design ikut citarasa dan permintaan individu itu sendiri.







kasut lembu ni comel. suka sangat :D sampai request nak minta kasut design sebegini.
memang taklah dapat kan :P mana boleh sama. 











sebab saya teringin sangat custom Shoes, saya berjaya juga beli kasut Rubi di Cotton On. nasib baik tengah sales. dapatlah sepasang RM30 :)



hari ini saya dapat tahu kasut saya dah siap! :D


Mine. isn't she a beauty? :D






Terima kasih Ola Kamaruddin yang make things happen for me :D
its super duper adorable. terlampau comel sampai sayang nak pakai.

yang paling penting, warnanya tak akan luntur although terkena air hujan sekalipun :)






If interested, contact her on Facebook :D
or on Twitter.

Design and Photographs : Ola Kamaruddin . Copyrights.

4 comments :

Liyana Lunia said...

comel ! nak nak nak berapa dia charg tuuu dear?

NadNod said...

@Liyana Lunia hee, kan :D not sure dear. coz i got it for free. so nanti u PM la dia tweet ke ;)

dilaola said...

amboi promote habis...lukis suka suka jela...hehehe

NadNod said...

of course kena promote. hee :D cantiklah ola. boleh buat bisnes ;)