December 05, 2011

New Laptop Bag ❤

so last week my parent went to Vietnam for vacation. disebabkan theres no one to fetch me dekat Melaka, I have to go home by bus. for the first time? yeah. creepy. sebab sangat jakun.

since Isnin lepas ialah cuti umum. hari Ahad, 27 November 2011 saya keluar bershopping sakan di Seremban. Sales everywhere. tak payah cakaplah kan sales dekat Melaka tu. boleh dapat baju RM5 di Padini and Brands Outlet.

tapi saya tak beli pun :P saya bukanlah sekurus dulu. badan dah naik. memang saiz S ke M ke sangatlah tak padan dengan badan saya T_T goodbye zaman kurus.


after went shopping at Mydin, terus singgah di A&W. dapat juga makan Waffle double scoop saya :D korang tak tahu bertapa lama aku craving nak makan ni :3

/*terliur. gulp!



after that, terus singgah di Parkson seberang jalan. semuanya sales. oleh itu aku rasa shopping pada hujung dan awal tahun adalah sangat berbaloi. especially handbag jenama F.Timber yang beratus boleh dapat berpuluh ringgit sahaja dan pakaian dalam(Triumph). murah murah hoi :D

ini ialah beg laptop. saya jatuh cinta dekat dia sejak kali pertama terpandang dia. maafkan saya. dia terlampau kacak. bewarna hitam manis. tapi dalamnya ada taman. hee :D





harga sebenar melampau mahal. lepas potong harga still melampau. tapi sebab saya dah jatuh cinta saya beli juga. no one can tear us apart. haish! :")

thanks to Debit Card. baru belajar guna. HAHAHAHAHAHAHA. astafirullahalazim -.-





COME TO MAMA BABY EEN. Een stands for Green. lol :P


dah lama teringin beg senipis ini dan secomel ini -.-'' kalau lah ada jenis vintage and bunga-bunga or color pastel, seriously aku beli :P

memang banyak beg laptop di luar sana yang nipis macam ni and lebih murah.


but I love my Baby EEN.




dekat sini tak nampak kehijauannya.
sebenarnya ianya warna hijau pandan. cantik :P
 walaupun hanya boleh nampak kalau buka beg ini.




Baby EEN buka mulut :D

I love many kinds of color. Pink, Purple, Green, baby blue or even pastel colour.







<3







okay, itu sahaja nak bagitahu. haha. BYE. Assalammualaikum :)

0 comments :