December 17, 2011

Semester 4 . Presentation day . Meeting old friend :) ❤ 13/12/2011

on Tuesday morning right after Macroeconomics quiz, semua yang jadi presenter on that day mula rasa kehangatan gelabah. haha. siapa tak gelabah kena present di depan kelas seorang diri?

presentation tu pula adalah seperti test untuk final. sebab BEL(English) kami untuk sem ini tidak ada final paper. semua based on presentation :)






haruslah memakai formal kalau nak extra points.

for guys pakai kemeja dan tie sudah memadai. kalau nak extra, pakailah blazer ;D 
gambar di atas ni adalah blazer perempuan :P





for girls, boleh sahaja pakai kemeja dengan seluar korporat. ada yang pakai blazer :D




ramai rasanya yang shopping baju baru, kasut baru sampai more than RM100. termasuklah saya :P





persediaan. gambar di atas jangan salah sangka. haha






menghafal points untuk bercakap :)





bila buka pc di makmal, ini yang terpampang. memang jadi bahan gelak. siapalah yang kejam sangat edit gambar sebegini  :P *BUKAN AKU.






salah seorang presenter on that day.




PhotobucketPhotobucket




right after kelas terus pergi ke mini "PC FAIR"? di Dewan Bentara. semuanya sales. sales. sales. termasuklah tudung dan baju dan segala skirt labuh yang awesome!

tapi aku tak shopping tudung and baju pun. aku fokus kepada Headphones, earphones dan baju hardisk aku. akhirnya aku spend almost RM100 di sana SAHAJA. membazir kot? tak pasti. tapi itu memang semua keperluan bagi saya kerana headphone saya dah rosak, earphone saya dah rosak juga dan hardisk saya asyik terhempas ke lantai :)




headphone ini saya beli sebab warna pink. 
saya tak kisah dia original ke tak. I spend RM60 on this. 

Tak sangka saya dah jadi pakar tawar menawar =D
//*sarcastic.



ini dia sarung hardisk dan earphone yang saya manage dapat RM10 each :)


PhotobucketPhotobucket


kemudian petang itu juga off I go berjumpa kawan lama di Masjid Tanah dan terus ke Pengkalan Balak :)





my dear Amoi, kawan baik semasa semester 1. after semester 1, dia terus quit UiTM dan meneruskan pengajian di SPA. jangan tanya aku SPA tu apa. google.

senang cerita untung kalau belajar under SPA. setiap semester dibayar. habis belajar dijamin dapat kerja. depends dengan pointer jugak :)


sebab hari tersebut aku asyik bergerak aktif, kelas malam aku sampai lambat. really exhausted :)

miss you Amoi!


current news : rumah di Seremban sudah ada unifi. semua benda aku download jadi laju. sedang gian mendownload movies! :)

0 comments :