December 18, 2011

Waterproof Camera . Improvised product . MITC, Melaka ❤

I'm a fan of collecting camera like this(picture above). it cost me RM30. since it has no flash and using a batter at all, I have to buy a film for this that cost me another RM12.




trust me. INI ADALAH PEMBAZIRAN. hanya camera poloroid Instax Mini 25 sahaja yang menjadi pelaburan bijak bagi saya. setelah filem yang digunakan saya cuci, its a blank. no photo was taken actually.

itu sedih T_T






PhotobucketPhotobucket


The improvised product promotion I designed for my classmate :)






PhotobucketPhotobucket


2 minggu lepas, 8 December 2012. for the first time went to MITC right after class.

the 1st player and the last score :(










the first time on second round I score strike :D





and then the whole team score strike :) awesomeee




Oreo Cake. habis game, terus saya borong beli waffle and fries. LAPAR!

okay. Assalammualaikum. have a nice day :)

2 comments :

syakey said...

maybe sebab film yg d pakai iso rendah ke ambil dlm keadaan yg tak sesuai kot.

masa awal2 guna film camera, masalah macam tu la, dapat develop gmba brapa aje dlm satu film tu

NadNod said...

haha. seriously i tak tahu sangat pasal develop gambar film ni semua :( i pun baru je jinak guna poloroid tu semua.

agak sedihlah bila dapat tahu filem tu blank