December 27, 2011

Wedding . Pichu . Old Coins . Door Gift . Tutti Frutti ❤

2 days ago, my eldest sister asked for my help. tolong buat door gift for her wedding next year. this is a snap preview. tak mampu nak tunjukkan the finish product. hee. tak suprise! :D

PhotobucketPhotobucket




saya pun dah kurang main dengan Pichu. 
mungkin sebab sekarang dia suka menggigit dan kencing. haha
he's not mine. my sister's.


PhotobucketPhotobucket



setiap petang mak saya akan goreng cempedak. but later that evening, first time saya pegang and tengok duit syiling zaman dulu dulu. zaman 50's and 60's dulu. zaman duit syiling bentuk 4 segi!






and saya rasa door gift yang berupa sebegini(rujuk gambar atas), adalah sangat comel dan memorable. sebab ianya menerujakan. daripada bagi telur, kek, ini pun comel apa! boleh simpan :D sebab comel!




enlighten me :D



PhotobucketPhotobucket


well as for yesterday, bershopping di Carrefour with my family. 
//*iklan Tolong Awek Aku Hantu Masak macam kelakar sedikit.




after that, saya terus ajak parents saya ke Tutti Frutti. outlet yang baru dibuka di Seremban. kalau dulu saya nak rasa Tutti Frutti kena pergi KL tahu?? :P





sudah saya bilang jangan ambil banyak-banyak. nanti bayar menangis.
tapi mak saya kata, tak apa. kata nak merasa. orang dah belanja aku ambil aje :D





yet, aku punya still paling sikit. not too much :D
I love that Marshmallow. saya nak gummie bear!







saya punya paling murah, RM12.70. ayah saya punya paling mahal, RM16.95 :P






got a new laundry basket. weee 

0 comments :