January 30, 2012

Fluffy Blanket . Preparing for common Test 1 ❤

it always been my dream to own 1 blanket. haha. padahal selama ni asyik tidur dalam comforter. tiba-tiba nak blanket terus menjadi seorang adik yang sangat demand minta dibelanja. akhirnya dapatlah 2. silap. hanya 1 blanket. my sister asked me to choose either one. ingatkan nak dua-dua. tapi dia cakap nak bagi 1 for my mom.

akhirnya saya mengalah...... saya suka keduanya. tetapi....





cintaku terhadap awan dan pelangi sangat meninggi :P





blanket ni hanya berharga RM15.






I love you bubu blankie.





PhotobucketPhotobucket



pembaca setia kosmo.





buku rainbow kegemaran.





PhotobucketPhotobucket




percayalah setiap kali ada assignment before cuti, memang malas nak buat. 

PhotobucketPhotobucket


ini adalah gaya-gaya semasa belajar FAR250 untuk common test 1 :)
test FAR 250 diadakan pada hari Khamis, 26 Januari 2012.






minggu lepas memang ke-stress-san tahap melampau sebab 2 killer subjects. sabtu test MAF280. trust me, I think I'm going to fail that paper. rasa macam tak dapat jawab 1 apa pun. macam tak pernah belajar. padahal penat menelaah buat past semester question. sedih sedih..





apa-apapun. ni gaya baru kalau tak nak air kena lalat. 
mamak pun gelak tengok aku buat.

okay. till then :)

January 24, 2012

Barbeque ❤ 23 January 2012

teman kakak ke rumah bos beliau. CNY Celebration. dapat angpau :)



PhotobucketPhotobucket



and then went shopping with her at Giant.
preparation untuk barbeque. beli daging and sos barbeque ^^




Photobucket



my cat, Ben Ben :)









penyalaan api menggunakan arang.






ayam.







dalam plastik beg biru tu ada kucing sebenarnya :)






jeng jeng jeng :D





beberapa kali percubaan menyalakan akhirnya berjaya.






muka Ben Ben yang sudah dilap dengan charcoal :D
dari putih terus bulu jadi kelabu kehitaman.





bila api terpadam mulalah letak surat khabar and kayu. haha





promote charcoal.






beli di Carrefour.







permulaan memanggang daging steak.







sumpah sedap dan liat :D








gaya kakak memasak. lalala ;p






dengan baju tidur buat lakonan tengah memanggang :)






kalaulah ada yang perasan aku tersilap beli sos. terbeli sos salad. arghh






hebat la gayanya :P






hidangan air coke 2 botol.






dah malam sedikit baru family yang lain datang including my first brother.
borak borak sampai dekat 1 pagi.






Pichu and Kimmy turut join berborak. eh?





orang kedidi main bunga api yang besar punya. sekali dilepaskan ke langit macam bunyi tembak-an.

okay. Assalammualaikum ^^