January 30, 2012

Fluffy Blanket . Preparing for common Test 1 ❤

it always been my dream to own 1 blanket. haha. padahal selama ni asyik tidur dalam comforter. tiba-tiba nak blanket terus menjadi seorang adik yang sangat demand minta dibelanja. akhirnya dapatlah 2. silap. hanya 1 blanket. my sister asked me to choose either one. ingatkan nak dua-dua. tapi dia cakap nak bagi 1 for my mom.

akhirnya saya mengalah...... saya suka keduanya. tetapi....





cintaku terhadap awan dan pelangi sangat meninggi :P





blanket ni hanya berharga RM15.






I love you bubu blankie.





PhotobucketPhotobucket



pembaca setia kosmo.





buku rainbow kegemaran.





PhotobucketPhotobucket




percayalah setiap kali ada assignment before cuti, memang malas nak buat. 

PhotobucketPhotobucket


ini adalah gaya-gaya semasa belajar FAR250 untuk common test 1 :)
test FAR 250 diadakan pada hari Khamis, 26 Januari 2012.






minggu lepas memang ke-stress-san tahap melampau sebab 2 killer subjects. sabtu test MAF280. trust me, I think I'm going to fail that paper. rasa macam tak dapat jawab 1 apa pun. macam tak pernah belajar. padahal penat menelaah buat past semester question. sedih sedih..





apa-apapun. ni gaya baru kalau tak nak air kena lalat. 
mamak pun gelak tengok aku buat.

okay. till then :)

0 comments :