February 26, 2012

Port Dickson 11022012 ❤ Day 2 : Part 3

ini adalah sambungan dari entry Part 1 Day 2 and Part 2 Day 2 :)







dah penat main 3 games, barulah semua duduk bersantai tepi pantai memandangkan cuaca agak terik. siap tanam setengah badan dalam pasir pantai lagi :D








muka kepenatan masing masing :)






permainan terakhir kami ialah melibatkan pas belon yang berisi air tanpa memecahkannya.












permainan bermula :D









setibanya belon kepada saya, terus pecah. sebab tak sempat sambut. haha.

NAMPAK TAK MUKA TERKEJUT AKU TU?







I'M STILL IN SHOCKED IN THIS PICTURE :P





memang banyak nyawa belon yang tidak dapat diselamatkan. hee







akhirnya jadi permainan campak belon dekat masing masing. tiada pemenang! haha






memang basah dengan air. semua campak pecah :P termasuklah aku.






bingung.






gaya aku ambil belon tu macam tengah pegang bayi baru lahir.
handle with care :P







sampai nak paskan ke orang lain pun teragak agak. haha










muka kepenatan masing masing.












sesi campak belon yang berlebihan.









kejar mengejar dan aksi sorok belon dalam baju :P








sesi cuba melompat setinggi boleh.








ini sesi kejar camera untuk snap gambar.






semua tak nak kalah.






dan aku menang.

MENGGELABAH BETUL AKU. haha :D



PART 4 & PART 5 untuk hari kedua ini akan disambung di lain hari. banyak sangat aktiviti. ini baru outing for 2 days. kalau seminggu mahunya berbulan bulan aku cerita pasal benda yang sama. Assalammualaikum :)

February 25, 2012

Port Dickson 11022012 ❤ Day 2 : Part 2

To read DAY 2 Part 1 : click here.



pagi yang indah. rasanya lebih indah kalau kami semua bangun awal pagi dan bersenam aerobik di tepi pantai. mesti lagi awesome. tapi dah semua kepenatan. semua tidur mati :P








Permainan 2 : Isi air dalam botol menggunakan span.







setiap ahli kumpulan diberi 2 span.







larian bermula dan memang memanjang aku nak jadi first runner.








di sini kita boleh tengok siapa yang bersungguh sungguh lari ni :D






boleh nampak tak kelembapan aku di situ? sungguh lambat berlari. haha








tapi aku ada kesungguhan walaupun seluar aku sangat labuh sampai aku pijak pijak and macam nak terlondeh. ada kesungguhan yang elok di situ. HAHA







lari lari.







gelak sambil berlari macam dah perkara normal.









ahli kumpulan saya yang akhirnya buat keputusan dia yang patut lari kulu kilir basahkan span sebab saya dan yang lain lambar berlari. k fine di situ. haha





bergaya dengan shades macam dah perkara normal baginya. lari dengan lagak macho gamaknya. haha :P







manalah span tu tak habis air :P digenggamnya.






semangat kerjasama. apa yang aku buat di tepi tu? MAIN PASIR?







BERSATU KITA TEGUH!







ombak yang menderus tidak akan menggolakkan cinta.. eh?






di sini kita tidak nampak siapa main tipu isi air dalam botol guna air dalam botol. faham tak?







lagi 3 saat masa nak habis pun semua pantas berlari! kita harus menang!







kerana botol yang berlainan, menjadi isu. sebab tidak tahu siapa punya paling banyak melalui perbandingan ;D








kesimpulannya...







group mereka menang juga sekali lagi.






dan aku masih bermain pasir. motif?







bergerak untuk game seterusnya.







selekeh selekeh pun aku dalam gambar ni. aku suka! hehe






Permainan 3 : pas getah menggunakan straw dari mulut ke mulut.

dah macam buat zina bunyinya. tapi tak tak. ini menggunakan straw. haha






berbincang tentang isu getah.







kumpulan 5






kumpulan 4






kumpulan saya. kumpulan 2.






kumpulan 1 yang paling banyak ahli lelaki.









percubaan pertama mengambil getah menggunakan straw.








operasi meng-paskan getah.






bersatu teguh!!!







entry tentang aktiviti kami seterusnya akan diupdate pada kelapangan masa saya. hehe :D jadual yang hectic menyebabkan tidak ada masa sangat nak berupdate blog. final lagi 3minggu :)