February 18, 2012

Port Dickson (10022012)❤ Part 2 : Day 1

Fsambungan dari entry Part 1.

selepas berlunch beramai-ramai. abang yang ambil order jadi pening kepala. bila ada dulang berisi air and makanan, semua berebut "aku punya! teh tarik"(contoh). sebab aku dan lagi 3 orang lagi rakan sampai awal, dapat order awal dan makan awal. hee ^^


after lunch, ramai yang lebih prefer pergi ke Teluk Kemang dan bermandi manda di sana. siap main banana boat and etc. tapi as for me and few friends lebih prefer pool dari mandi laut.





My friends.






picture taken at Teluk Kemang.




back at the Aparment, my friends and I,..................



dengan penuh riang ria semua terjun masuk dalam kolam. tapi pada mulanya semua takut nak masuk sebab takut dalam :P







si lelaki baju merah, Hasrul terlampau sayangkan rambutnya sampai nak masuk pool pun macam berbelah bahagia. siap cakap : "rosak rambut aku :("






dah lama beriang ria baru ada yang join mandi pool :D







siap dengan shade segalanya.








Farah Lulu :) 










:D





gambar ini ditangkap after mereka bermandi beriang ria di Teluk Kemang ;D








after mandi pool, semua bersadai di balcony dengan tuala. /*yang lelaki lah. bukan perempuan. haha





merenung mengenang nasib kata orang.





scenery di tepi pantai. I love sunset. saya agak terkilan sebab tak dapat bergambar di tepi pantai dengan scenery sebegini. disebabkan ada amanah lain yang harus diuruskan. 

must include in wishlist :)
Indah Ciptaan-Nya.





ketika ini semua tengah bersiap sedia untuk barbeque di malam harinya. entry barbeque akan disambung esok. banyak sangat gambar.

0 comments :