February 22, 2012

Port Dickson 11022012 ❤ Day 2 : Part 1

bangun agak lambat pada hari kedua. toilet semua berebut rebut nak guna ;)

pukul 8.30 pagi semua dah excited pergi tepi pantai untuk sukaneka.
first thing first. bergambar!

hanya tangan saya sahaja yang macam patah dalam gambar di atas :)





with Fara Lulu, Hasrul and Khairul.





here come Hana :)








belum start sukaneka seluar aku dah basah dengan air laut.






gambar 1







Gambar 2.






persediaan nak melompat.








persediaan melompat 2.






macam nak meneran muka masing masing kan? :D







the other guys.






Permainan pertama : Cari Gula dalam tepung+garam menggunakan hidung.









Group Pertama.








Group kedua.




\
Group ketiga





Group kelima.
&
Group keempat 
tiada gambar ditangkap.






persediaan untuk berlari.






semua nak main tipu ;D gunakan tangan yang sedia ada.






bertapa excited-nya mukaku.






akibat dah lama tak berlari.







aku paling lambat sampai ke tempat cari gula dalam tepung.







ahli kumpulan yang lain.





lari dan berlari.








memang betul betul habis tudung aku.







muka masing masing selepas guna hidung dengan tepung.







team 1 yang mempunyai peserta lelaki yang lebih ramai.



team 1 dan team 2(me) menang sebab berjaya kumpul gula terbanyak -.-(?)
penat touch up muka pagi-pagi lepas mandi, then comot dengan tepung. terbaik kan? HAHA ;p


**banyak sangat gambar. sambung entry seterusnya pada hari lain. nantikan part seterusnya :) **

0 comments :