April 15, 2012

Share your ❤ with CARDS.

kalau nak tahu, sekeping kad memberi banyak sentimental value kepada seseorang itu walaupun dalam kad tu hanya tertera "Get well soon". sekeping kad juga mampu memberi senyuman kepada sang penerima. lebih comel lagi kalau kad itu kita buat sendiri. but usually semua kad handmade saya hancur. wasn't that creative. haha :P

nama sahaja ambil seni waktu SPM. nama sahaja dinobatkan sebagai tettttt. tapi seriously sampai handcraft, hancur! malu begini T_T

tapi tidak mengapa. di Share your love with cards menyediakan pelbagai service craft untuk pelbagai jenis kad. untuk wedding, guestbook even birthday and lots more :) the best part is, it is handmade! siapa sahaja yang tak suka keunikan dalam hari paling penting. pelbagai jenis craft turut ada. 

jadi mari visit ke blog Share your love with cards untuk lihat dan saksikan sendiri keunikan setiap kad tu. memang terus rasa gatal nak kahwin bila tengok guestbook mereka :'D








GREAT NEWS! Share your love with cards mengadakan giveaways! this Giveaway ends on 30th April 2012. abaikan nama yang tertera di atas guestbook tersebut. ianya hanya sample.

walaupun bukan saya yang nak berkahwin, i am eager to join this contest! :)




dibawah ini adalah contoh handmade guestbook dari Share your love with cards. terlampau comel dan terus rasa jatuh cinta. secara tak langsung nak dapatkan semua walaupun bukan aku yang nak kahwin -.-










comel kan? jadi apa tunggu lagi, mari melawat ke blog Share your love with cards and place your order and also join this giveaway! ^^, InsyAllah, kalau ada rezeki mana tahu, tuah anda untuk memenangi guestbook.

mari join contest ini before 30th April 2012!! :) pemenang akan diumumkan pada minggu pertama bulan May 2012.

0 comments :