May 27, 2012

Baju Baru untuk Satio ❤

Assalammualaikum :)



Petang tadi setelah tidur puas puas dengan hati yang lara -.- gaya putus cinta ni :P, lalu saya terus bangkit dan bersihkan diri untuk bersiap keluar bersama kakak dan sepupu saya. sempat saya bagi rabbit menyusu and makan.


selepas teman sepupu saya buat spek, baru sempat berjalan di pasar malam yang tak berapa nak malam sebab waktu petang dah buka dah pun gerai gerai di sana. banyak tudung murah idaman hati. banyak baju untuk handphone yang murah murah murah murah dan murah. banyak beg comel banyak baju comel.

bagi saya, saya hanya akan belanja ikut kemampuan. mana mampu nak bergaya dengan tudung baru yang esklusif dari kedai kedai berjenama seperti Ariani mahupun Pearl Haya melainkan saya ada kerjaya tetap and income every month. jadi membeli belah di pasar pun sudah memberi kepuasan yang maksima :)


  
ini cover baju untuk Satio saya. sangat murah. hanya RM5. dulu saya ditipu. almaklum beli di outlet Sony Ericsson which is by the way Sony Ericsson dah tiada. ada Sony je. saya pernah beli silicon handphone di Sony berharga RM65 dan silicon di kedai kedai biasa dengan harga RM15.

sekarang rasa lebih berbaloi sebab hanya RM5. sekarang kita lihat berapa lama baju ni boleh bertahan. saya nak beli yang warna biru juga :)



  
ini cover silicon yang lama berwarna hiijau. ini saya beli RM10 sahaja. tapi last last jadi geli geleman bak kata mak saya sebab penuh blink blink. as you can see, banyak blink dah tercabut pun. mana ada yang bertahan selamanya dalam dunia ni. cinta setiap hari pun akhirnya putus tengah jalan jugak ya tak :)






yang ini hanya RM5. saya nak beli warna pastel blue pula. takut menyesal di kemudian hari kalau tak beli. kejap lagi saya beli :P ini baju baru dia :)





baju lama handphone saya :)









walaupun baju baru dia berwarna pink dan plain, saya tetap suka, ada masa nanti saya hias dengan blink blink juga. trust me, i cant live without bedazzling stuff around me :) 



Bukti orang cakap blink blink tu geli geleman. haha :D 
my mom also said the same thing :)





terima kasih kerana membaca. sayang selalu. Assalammualaikum.



0 comments :