May 23, 2012

Random . Driving Licence :) ❤

Assalammualaikum.

dulu setiap kali pergi Mcdonald, mesti pilih set Beef Foldover instead of Chicken Foldover. tapi tiba tiba theres no more Beef Foldover mahupun Chicken Foldover ni di mana mana outlet Mcdonald for quite some time. mungkin ia hanya dikeluarkan untuk special occasions(like Prosperity burgers?), for years I've been waiting for this. disebabkan kehilangan Foldover, saya jadi penggemar Bigmac sampai muak. terima kasih Mcdonald sebab keluarkan set ni balik even theres no more beef. sedap sangat sangat. I can finish the whole set on my own. Nyummaaay.




I've been going to Nilai like almost every week. sempat makan di Food court, Tesco, Nilai. dah jadi macam orang Nilai dah. semua atau sebab sebab tertentu :)






dapat makan my baby cupcakes (cupcakes ke?). a small section dekat dalam Big Apple. sedap sangat rasa dia walaupun manis ^^








recently sempatlah shopping menggunakan duit yang saya tiada di Mr D.I.Y. deficit. korek korek poket lalu guna kecemasan. saya sangka-kan tu sarung bantal. siap beli 2 helai RM14.90/pcs. rupanya FLOORMAT. tak disangka sangka. walau apapun, saya tetap jatuh cinta dengan alas kaki ni sebab the material and the design :) siap beli singing candle, konon untuk birthday sendiri yang tahun depan. PEMBAZIRAN.








ini dia alas kaki yang kononnya sarung bantal. bolehlah tu, letak dekat sisi katil.







baru baru ini juga jadi rajin buat rantai kucing. D.I.Y. semua kerana segala rantai yang dipakaikan kepada Gegirl ni dia berjaya putuskan.






hanya beri dia pakai tak sampai 3 minit. sebab dia rasa tak selesa. nanti kena cari rantai baru di Daiso.





tak ingat bila gambar ini ditangkap. baby rabbit yang diberi nama Lucky ini dilahirkan pada 10 May 2012. saya jumpa dia terjatuh di sarang semut api. nasib baik sempat diselamatkan :) kini umur dah mencecah 12 hari. masih dipisahkan dari induk, takut dipijak and takut kucing curi bawa santapan.






Lesen P habis pada 2 Mei 2012, seminggu kemudian baru dapat renew lesen. untuk apa saya tidak pasti. SEBAB SAYA TAK DRIVE KERETA PUN. hanya akan bawa jika diberi kereta sendiri. mungkin saat itu keberanian itu hadir. mana tahu kan :)






dari tembam ke kurang tembam. konon. Always Chubby :P


sekian dari saya. busy sikit akhir akhir bulan ni. busy tidur and jadi pemalas. 
terima kasih kerana luangkan masa membaca. Assalammualaikum :)

0 comments :