June 03, 2012

Benda yang Manis ❤

saya baru perasan saya suka sangat 2, 3 hari ini join contest sana sini. gaya macam juara kan? haha. dalam minggu ini juga saya spend banyak masa edit coding sana sini. tapi tak menjadi pun. sadis T_T banyak belajar dari mereka yang umur lebih muda dari saya. tapi belajar diam diam sebab segan nak mengaku "akak tak faham la dik, kenapa coding ni tak menjadi?!". jadi untuk mengelakkan malu sendiri, saya telah meletakkan credits kepada adik adik tersayang termasuklah yang sebaya dengan saya di bahagian tab di atas. siap letak link mereka sekali sebagai tanda penghargaan berjaya menjadikan blog saya sebegini rupa. hehe :D terima kasih terima kasih. 





mari layan entry bergambar pula. jeng jeng :






baru baru ini kakak saya dan hubby beliau ber-honeymoon di Langkawi. terima kasih sebab berjaya stok-kan peti sejuk dengan bekalan chocolate yang banyak. kesudahannya, saya yang heaven makan. gambar di atas adalah chocolate Toblerone. saya tangkap gambar ini kerana tarikh itu. 23hb. suka haribulan. huahua


I love my Kinder Bueno dan chocolate Hershey Kisses. nyum nyum







aya excited kot tengok handphone sendiri bertukar jadi handphone barbie.






saya dah banyak shopping tudung cuti sem ni. 
manalah duit tak habis....








my bunny bunny, dibeli tahun 2008. kondisi kurang baik tapi still simpan (tak pernah guna) sebab sayang nak pakai.







my bunny with elephant. dua dua sayang nak pakai. haha, sekarang baru pakai si gajah.
bunny bunny kena simpan.







handphone charm ini paling memorable. saya buat di Langkawi. in fact, bunny and gajah pun dibeli di Langkawi. dia bagi a piece of material (seperti di atas yang warna putih tu), then dia beri kita peluang untuk design apa apa yang kita nak atas tu. kemudian masuk dalam microwave dia akan kecut lalu terbentuklah handphone charm empat segi di atas ini :D lukisan saya :3









bestfriend saya dapat kad birthday. tiba tiba rasa cemburu. huahua. so sweet ada orang handmade buat kad birthday untuk dia :')





siap ada handbag dari Vietnam :3 malas nak rotate~






  
minggu ni juga saya rajin jadi Datin Tempe. tepek kapas disalut dengan telur di muka.





30 comments :

Nurul Husna Mohd Hassan said...

rajinnya dia bermasking2 ;)

9n0L4 said...

bestnyeeeeee. lame tak mkn coklat langkawi. ;)

✿Lady Ainaa✿ said...

Hamboiiii!! bestnyew g jejalan di langkawi.. makeh!!!! Muka kt profile blog menakutkan, nie lg menakotkan.. hahahaha.. by the way, u cute!!! nice all that stuffs

NadNod said...

@Nurul Husna Mohd Hassan takde keje cmtulah. haha :P

NadNod said...

@9n0L4 hee. samalah. baru sekarang dapat merasa :)

NadNod said...

@✿Lady Ainaa✿ suka sangat mjavascript:void(0)uka horror2 ni :P hehe. thank you dear <3

Yuyu Johanna said...

hahahaha.sumpah comel gajah n bunny tu.

NadNod said...

:D hee <3

nur fatihatuz zahra said...

coklat ?! nak sikit !!! hehehe .. sedap2.. comelnya teddy tu, :D wahh ! nad ni rajin bermasking ya. :) blog nad comel ! ^^

Boni JLL3 said...

hahaha.. muka bertepek pun sempat lagi bergambar?hahaha

NadNod said...

@nur fatihatuz zahrameh datang rumah. ada banyak stok ;D kadang2 je rajin <3 thank u dear :D

NadNod said...

@Boni JLL3 haha. jadi minah tempe sebentar

emeliena said...

Wahh, heavennya makan cekelat. Nak jugak, nak jugak ! Kekeke ;]

Ohh, bubuh telur kat muka.. Nak bagi licin muka or what ? Lama dah tak buat cam tu, lupa terus apa function . keke .

#By the way, salam sahabat .Pewitt !

MAY said...

wah.wajah bertempek gitu,

NadNod said...

@emeliena jom makan sama sama! :D saje bubuh kat muka, tarik whiteheads :P salam persahabatan juga ! <3

NadNod said...

@MAY
tepek tepek :P

Prince of Noob said...

owh patut la comel sangat awak ni... rajin buat facial ye... boleh berkenalan muahauha... done follow - Noob.

shahirah hairudin said...

mcm mane awak boleh tau hari jadi saya 23 haribulan ,, hehe ape pon comel bunny tu,, tak nak pakai ke bagi sini ;) #pencinta arnab

NadNod said...

@Prince of Noob Salam perkenalan. tak lah cantik mana pun. haha, saje buat facial. terima kasih :)

NadNod said...

@shahirah hairudin saya pandai teka ;D bunny bunny :D sayang nak pakai tulah jadinya :)

CikMai said...

perghhh lawa la phone barbie tuuu

Airil Azmei(Sky EagLe) said...

errrrr.. chocolate!jelesnye...haha

Nurrul said...

bestnya.... wah2.. buat kad birthday sekeretip itu ? Nak juga....
*jeles..

NadNod said...

@CikMaihaha :D

NadNod said...

@Airil Azmei(Sky EagLe) bagi alamat. nak pos choc ;p

NadNod said...

@Nurrul not mine. my bestfriend. haha

nazira said...

Untung la.. hehehe..

http://ruangannazira.blogspot.com/

Bobo said...

nak cokelattt sikittt hehe :)

Cik Lyeen said...

rajin saja buat amsking sana sini...mintak sikit boleh?

hafiz hafizol said...

datin tempe?? hahaha... takut tgk muka tu..