June 18, 2012

Current appearance for my Handphone ❤

sebelum cuti semester berakhir, sempat bersiar di pasar malam yang tak berapa nak malam di Senawang, Seremban. ini adalah kerana, waktu petang pun gerai gerai di sana dibuka. tapi bukan semua. sebahagian. haruslah menghabiskan pulun pulun di sana. tak sangka dapat cover satio ini dengan harga RM5 sahaja.







beli jewelery sticker ini atau dengan bahasa pasar oleh saya, BLINK BLINK
lebih kurang RM50 habis. fuhh. tapi tak guna semua pun :) ada yang gunanya untuk gam di tudung.







hp charms yang dibeli di Langkawi.








setelah bertungkus lumus, BERTUNGKUS LUMUS LA SANGAT :p







ini hasilnya. ada yang memang sudah sedia gam-nya. ada yang saya guna gam uhu.





ada lagak handphone barbie tak?



handphone ni dah banyak kali terjatuh. alhamdulillah hayat masih panjang. sebab itu saya sayang Sony Ericsson. ecewah. impian nak memiliki blackberry bold atau iphone atau samsung note. tapi tak mampu. tunggu dah bekerja. insyAllah. sekian terima kasih kerana sudi membaca nukilan ini. bye :D


p/s : semester 5 baru bermula, agak busy dengan soal hal rumah sewa, dan deficit duit.


2 comments :

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

omai...panuh blink2 tu...

gigiAriEma said...

comel ketip n rajin sgt ye. :)

meh la wt kt hanset gigi pulop. :P