June 01, 2012

Tudung Bawal Cantik 1st Giveaway by Kak Bunga

sila click image di atas untuk terus menuju ke blog Kak Bunga :)


Bagi yang berminat untuk join Giveaway ini, dibawah ini adalah syarat syarat yang telah ditetapkan :

1. WAJIB follow blog Kak Bunga
2. Follow sponsor GA di Blogshop Kak Bunga dan Like FB page Kak Bunga Shopp

3. Buat entry bertajuk "Tudung Bawal Cantik 1st Giveaway by Kak Bunga"
4. Copy banner ni dan linkkan ke sini

5. Taglah kawan-kawan korang..(ramai lagi bagus...dan pastikan dorang tau ye..) 

6. Tinggalkan di ruangan komen link segmen korang tu ye..(jgn link blogspot/domain)


dan dibawah ini adalah Giveaway kepada pemenang yang bertuah yang dipilih secara random/rawak.








Goodluck to all contestants (including myself).
saya akan tag secara randomly di cbox masing masing :)

8 comments :

Zatil Hulwani said...

tq join GA kak bunga..gud luck dear!

NadNod said...

thank you for making this giveaway. hehe :D

Zatil Hulwani said...

hehehehe welkam...;)

NadNod said...

@Zatil Hulwani <3 <3 <3 <3 :D

Farra said...

jemput join segmen saya,ada hadiah menanti ;)
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

NadNod said...

@Farraokay. will be. thank you for the invitation! :)

Zatil Hulwani said...

hai dear! tqqq sbb join GA kak bunga..take note ya dear..Kak Bunga dah tukar tarikh tamat GA ni..klik sini http://zatilhulwaniabdullatif.blogspot.com/2012/06/pertukaran-tarikh-tamat-ga-kak-bunga.html

NadNod said...

@Zatil Hulwanithanks for the invitation! :D