July 04, 2012

Irine Nadia & Mohd Amirul (Reception day) ❤ 30th June 2012



disebabkan last week ada pelbagai event, saya pun buat keputusan tak balik rumah. masuk minggu ni dah 2 minggu tak balik Seremban T_T sekarang masih berada di bumi tercinta Lendu :P


oleh itu, pada hari Sabtu lepas, saya drive ke Masjid Tanah untuk attend majlis perkahwinan Irine Nadia. siapa yang tak kenal Irine? 

credits : Nisa Kay

I was alone di saat itu. oleh itu, jadi agak kekok berada di majlis orang berseorangan. tak sempat salam pun family Irine, datang datang terus letak hadiah di meja. cari kotak polka dot. haha






setibanya di sana, dah bermula sesi suap menyuap kek dah. saya tiba di sana agak lambat. pukul 2 :P









candy booth? comel sangat!








overall, majlis ni sangat indah :) and unik sebab kerusi untuk tetamu berwarna putih.




terjumpa Dena Bahrin ! :)


ramai bloggers famous sepanjang saya berada di sana. disebabkan seorang, AGAIN saya lost dan kekok nak bertegur sapa walhal dalam hati berkocak nak pergi tangkap gambar dengan mereka semua T_T 





selamat pengantin baru!









:)






ada 2 pasangan :)





:)







abang Irine, Aizul Marcello.








sempat bergambar before balik. 




thank you Irine Nadia for the invitation :)
selamat pengantin baru dan harap Irine dan pasangan Irine, Amirul kekal bahagia hingga ke Jannah.
InsyAllah.





drive seorang diri lagi. nasib T_T

4 comments :

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cepat jodoh irine, muda lagi, moga irine n pasangan kekal hingga akhir hayat. amin.... :)

syAzAnA said...

kesian dia sesorang. em, rugi tak tegur hari tu. rasa kesal pulak. hehe.


nanti kita detim lagi nakkkkk?

NadNod said...

@Nurul Husna Mohd Hassanamin :)

NadNod said...

@syAzAnA hehe. nad nak tegur syaz pun segan segan lagi masa tu.boleh je :D