July 01, 2012

Reception : Irine Nadia & Vel Oliver . 30th June 2012

walaupun sesat sesat tiba ke Masjid Tanah, Melaka, Alhamdulillah sampai juga :) dapat jumpa a few famous blogger. kalau datang awal mesti dapat jumpa lebih ramai.

apa-apa pun selamat pengantin baru buat Irine Nadia dan pasangannya, Amirul :) such a wonderful wedding. macam fairy tale dah :D

I was alone during that time. sebab itu awkward sangat sangat tegur few bloggers yang famous. semua tak layan. haha. no comment. bye :)

p/s : full entry will be update soon.

3 comments :

cik najihah said...

kompem ramai gila blogger2 otai kan kat sana..

syAzAnA said...

kalau kenal awal, kita dah geng dahhh. :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

irine comel sangat :)